x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :.
Eszközök | Használati tárgyak | Amulettek | Múzeum | Teljes lista

Légkör

Szabadtéri helyszinek

Az oktatóterem

Ingák, viaszbábuk, tűk, szögek és tövisek

Piros olaj

Zöld olaj

Fekete olaj

Mágikus pecsétek

Mágikus terítők

Mágikus víz

Mágikus amulettek

A 12 állatövi jegy felosztásával bárki számára elkészíthető az asztrológiai amulett.

KOS / MARS:
Keddi napon, a Mars órájában végy egy élénk vörös színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rubinkő, szárított bazsalikom- levél, kakastoll, szárított hanga szál. Miután mindez megvan, fel kell szentelni. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

BIKA / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy sötétzöld színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: smaragd, puszpánghajtás, galambtoll, verbéna levél. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

IKREK / MERKÚR:
Szerdai napon, a Merkúr órájában végy egy lila színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: szardonix, száraz akáchajtás, papagájtoll, boróka bogyó. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

RÁK / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy rozsdabarna színű szövetzacskót, és tedd bele a következőket: Nyúlfarok szőrzet, Vadgesztenye héja, malachit, száraz juharhajtás, szitált homok. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra és nyújtsd fölé mindkét kezed. Vetítsd rá gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ez után az amulett kész.

OROSZLÁN / NAP:
Vasárnapi napon, a Nap órájában végy egy aranysárga színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: korbunkulus kő, majoránna, sastoll, napraforgó mag. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

SZŰZ / MERKÚR:
Szerdai napon, a Merkúr órájában végy egy sötétlila színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rozmaring, majomszőr, boróka bogyó, smaragd. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltára, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

MÉRLEG / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy tengerzöld színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: smaragd, bikaszőr, verbéna, szegfűszeg. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

SKORPIÓ / MARS:
Keddi napon, a Mars órájában végy egy cinóber vörös szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rubin, szőlőlevél, farkas szőr, verbéna. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

NYILAS / JUPITER:
Csütörtöki napon, a Jupiter órájában végy egy égszínkék színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: zafír, bazsarózsa szirom, pávatoll, szárított menta. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

BAK / SZATURNUSZ:
Szombati napon, a Szaturnusz órájában végy egy fekete színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: obszidián, hím páfránylevél, denevérszőr, mákszirom. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

VÍZÖNTŐ / SZATURNUSZ:
Szombati napon, a Szaturnusz órájában végy egy szürke színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: obszidián, moha, kecskebak szőr, mákszirom. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

HALAK / JUPITER:
Csütörtöki napon, a Jupiter órájában végy egy sötétkék színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: zafír, ibolyaszirom, elefántszőr, mentalevél. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így néhány percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat