x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Eszközök | Használati tárgyak | Amulettek | Múzeum | Teljes lista

A Kard

A Tőr

A Füstölő

A Varázspálca

A Boszorkányborok

A Rituális seprű

A Rituális álarc

A Boszorkány ruhák

A Kristálygömbök

A Boszorkány üst

A Varázsszeres ládika

A Quijja tábla

A Szellemidéző tábla

Az Íróasztal

A Spiritiszta asztal

A Rituálisan előkészített asztal

A Házi-oltár

A Tűztartók

Egy stúdió előtere

Egy varázsszoba sarka

Egy Varázstükör

Egy Mágikus szoba

Egy Mágiához előkészített asztal

Egy Házi-oltár részletes leírása

Egy Speciális tároló vitrin

Egy mágusszoba

Speciális ajtótakarók

Légkör

Szabadtéri helyszinek

Az oktatóterem

Ingák, viaszbábuk, tűk, szögek és tövisek

Piros olaj

Zöld olaj

Fekete olaj

Mágikus pecsétek

Mágikus terítők

Mágikus víz

 

 

 

Mágikus amulettek

 

A 12 állatövi jegy felosztásával bárki számára elkészíthető az asztrológiai amulett.

 

KOS / MARS:
Keddi napon, a Mars órájában végy egy élénk vörös színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rubinkő, szárított bazsalikom- levél, kakastoll, szárított hanga szál. Miután mindez megvan, fel kell szentelni. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

BIKA / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy sötétzöld színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: smaragd, puszpánghajtás, galambtoll, verbéna levél. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

IKREK / MERKÚR:
Szerdai napon, a Merkúr órájában végy egy lila színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: szardonix, száraz akáchajtás, papagájtoll, boróka bogyó. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

RÁK / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy rozsdabarna színű szövetzacskót, és tedd bele a következőket: Nyúlfarok szőrzet, Vadgesztenye héja, malachit, száraz juharhajtás, szitált homok. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra és nyújtsd fölé mindkét kezed. Vetítsd rá gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ez után az amulett kész.

 

OROSZLÁN / NAP:
Vasárnapi napon, a Nap órájában végy egy aranysárga színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: korbunkulus kő, majoránna, sastoll, napraforgó mag. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

SZŰZ / MERKÚR:
Szerdai napon, a Merkúr órájában végy egy sötétlila színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rozmaring, majomszőr, boróka bogyó, smaragd. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltára, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

MÉRLEG / VÉNUSZ:
Pénteki napon, a Vénusz órájában végy egy tengerzöld színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: smaragd, bikaszőr, verbéna, szegfűszeg. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

SKORPIÓ / MARS:
Keddi napon, a Mars órájában végy egy cinóber vörös szövet zacskót, és tedd bele a következőket: rubin, szőlőlevél, farkas szőr, verbéna. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

NYILAS / JUPITER:
Csütörtöki napon, a Jupiter órájában végy egy égszínkék színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: zafír, bazsarózsa szirom, pávatoll, szárított menta. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

BAK / SZATURNUSZ:
Szombati napon, a Szaturnusz órájában végy egy fekete színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: obszidián, hím páfránylevél, denevérszőr, mákszirom. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

VÍZÖNTŐ / SZATURNUSZ:
Szombati napon, a Szaturnusz órájában végy egy szürke színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: obszidián, moha, kecskebak szőr, mákszirom. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így pár percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.

 

HALAK / JUPITER:
Csütörtöki napon, a Jupiter órájában végy egy sötétkék színű szövet zacskót, és tedd bele a következőket: zafír, ibolyaszirom, elefántszőr, mentalevél. Miután mindez megvan, szenteld fel. Tedd a zacskót az oltárra, és nyújtsd fölé mindkét kezedet. Vetítsd rá a gondolataidat, a benned rejlő vágyakat. Maradj így néhány percig, egyre jobban összpontosítva a kérdésre. Ezután az amulett kész.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat