x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Cefalú és a ház

Aleister Crowley nyomában - Cefalú

Készülődés Compostella felé

COMPOSTELLA SAGA

Az átányi síremlék hatásának felülvizsgálata és megerősítése

Boszorkányok a kártyanaptárak tükrében

20 éves a Magyar Boszorkányszövetség!

A 2006-os szeghalmi boszorkányfesztivál

A tiszadadai boszorkánykiállítás

A 2005-s pécsi boszorkányfesztivál

MEGLÁTOGATTUK BORIS SUBOTICOT

Szeghalmi boszorkányfesztivál
2005.07.30.

Átányi Boszorkányfesztivál
2005.06.25

Ajkai territóriumi stúdió nyitás
2005.05.24.

Ceglédi Boszorkányfesztivál

A Sturovo-i Boszorkányfesztivál

Képek a Szövetség életéből

Boszorkánymúzeum katalogizált anyaga

Az Átányi csodatévő kőkoporsó

Átányi látogatás

Átány
PLUSSZ

Az Igazi Spanyol Inkvizíció

Ifjuságom barangolásai során...

Boszorkány központok, jósdák

Meglátogattuk a fa kegytárgyakat készitő boszorkány papot

Meglátogattuk az üveg kegytárgykészitő boszorkány papokat

Boszorkányos halottkultusz spiritiszta szemszögből!

(1.rész)

(2.rész)

Nevető fejfák

Boszorkányság régen és ma

A Magyar Boszorkányszövetség
új oktatási programja

A magyar spiritiszta szövetség

Képek a spiritiszta szövetség életéből

Fonyódi kirándulás
2

Fonyódi kirándulás

Nem kér állami támogatást a Magyar Boszorkány szövetség

Felhivás

Bejegyzett boszorkányok

 

 

 

Hírek

A boszorkányságot az emberek a sátánizmussal és rosszindulatú cselekedetekkel hozzák összefüggésbe.
Kevesen veszik észre ,hogy a boszorkányság valójában egy vallás, melynek gyökerei az ősidőkbe nyúlnak vissza. A törvénye szerint „csinálj azt, amit akarsz, de ne árts vele senkinek". Hitük szerint ha jót cselekszünk, azt háromszorosan kapjuk vissza, de ha rosszat, abból háromszorosan részesülünk.
A boszorkányok megpróbálják ösztönözni az embereket a jó cselekedetre és távoltartani őket a rossztól. A modern okkultisták azon a véleményen van, hogy a druidák és a boszorkányok mágikus erejű tanítómesterei a pusztulásra itélt kontinensről az Atlantiszról menekültek meg. Vagyis a boszorkányok vallása és mágiája végső soron erről a tengerbe merült legendás földről származik


A Magyar Boszorkányszövetség vezetője, Abafi Cézár főpap családi hagyományt folytat tevékenységével. - A nagyanyám és a nagyapám is boszorkány volt. Hat éves koromtól foglalkozott velem főleg a nagyapám. Elég jó eredményeket értem el, de nem igazán komolyakat. Gyerekkorban mindenkinél kialakul az auralátás, de a szülők és az iskola ezt igyekeznek elnyomni. Én 18 éves koromig érintőlegesen foglalkoztam mágikus dolgokkal, majd mikor elvittek katonának, érdeklődésem visszaesett. 32 éves korom óta újra ezzel a témakörrel foglalkozom, immár sokkal intenzívebben. Régen csak külföldi szakirodalom volt, s titokban gyűltek össze a boszorkányok, s a téma iránt érdeklődők. Sajnos még ma is sok ember fél, hogy baja származhat abból, hogy boszorkány.
1991-ben Vörös Rébék Stúdió néven alakultunk, jelenleg Magyar Boszorkányszövetség a hivatalos nevünk. Szerveztünk egy nemzetközi boszorkánytalálkozót, ahol eldöntöttük, hogy hivatalos formát adunk szervezetünknek; ez keltette fel a médiák érdeklődését is. Ezután jegyezte be a Fővárosi Bíróság a Boszorkányszövetséget mint egyházi gyülekezetet. Azóta töretlenül működünk. Néha feljelentenek minket mindenféle mondva csinált dologgal, de ezeken szerencsésen túljutunk. Ez valahol ingyen reklám nekünk. Nem a forgalmunk növekedett meg, hanem az erkölcsi támogatás lett jelentősebb, sokan kiálltak mellettünk.
A mágikus szerencsepatkót pár évvel ezelőtt kísérleteztük ki. Különböző anyagokat adtunk hozzá az olvasztott vashoz, amivel egy olyan energia jön létre, amit ha valaki a tenyerében tart, érzi a hatását. A patkó formának egyébként is szerencsehozó mágikus szerepe van. A szerencse mellett védelmet is ad. Ezt több helyre lehet rakni. Azért vannak rajta lukak, hogy fel lehessen akasztani az ajtófélfára, de magunknál is lehet hordani. Többféle szerepet tölt be a családon belül. Egy dologra kell vigyázni a patkóval kapcsolatban: hogy ne hagyjuk el, mert ezt az energiát, amit a patkó hordoz, pótolni nem lehet. Ha a szervezet megszokja, nagyon nagy őrző-védő hatást fejt ki. A negatív
energiákat tartja távol. Olyan a kisugárzása, amit mi, boszorkányok keserves munkával egyház szentesítésénél vagy rontáslevételnél érünk el. Amilyen anyagokat használunk, azok mind bele vannak kovácsolva ebbe az anyagba. Használjuk a munkánk során is, ha valaki eljön hozzánk, s befejezzük a vele való munkát, adunk hozzá egyet. Ez benne foglaltatik a tevékenységünkben. A szerencsepatkóval kapcsolatban nagyon jók a visszajelzések.

 Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat