x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Cefalú és a ház

Aleister Crowley nyomában - Cefalú

Készülődés Compostella felé

COMPOSTELLA SAGA

Az átányi síremlék hatásának felülvizsgálata és megerősítése

Boszorkányok a kártyanaptárak tükrében

20 éves a Magyar Boszorkányszövetség!

A 2006-os szeghalmi boszorkányfesztivál

A tiszadadai boszorkánykiállítás

A 2005-s pécsi boszorkányfesztivál

MEGLÁTOGATTUK BORIS SUBOTICOT

Szeghalmi boszorkányfesztivál
2005.07.30.

Átányi Boszorkányfesztivál
2005.06.25

Ajkai territóriumi stúdió nyitás
2005.05.24.

Ceglédi Boszorkányfesztivál

A Sturovo-i Boszorkányfesztivál

Képek a Szövetség életéből

Boszorkánymúzeum katalogizált anyaga

Az Átányi csodatévő kőkoporsó

Átányi látogatás

Átány
PLUSSZ

Az Igazi Spanyol Inkvizíció

Ifjuságom barangolásai során...

Boszorkány központok, jósdák

Meglátogattuk a fa kegytárgyakat készitő boszorkány papot

Meglátogattuk az üveg kegytárgykészitő boszorkány papokat

Boszorkányos halottkultusz spiritiszta szemszögből!

(1.rész)

(2.rész)

Nevető fejfák

Boszorkányság régen és ma

A Magyar Boszorkányszövetség
új oktatási programja

A magyar spiritiszta szövetség

Képek a spiritiszta szövetség életéből

Fonyódi kirándulás
2

Fonyódi kirándulás

Nem kér állami támogatást a Magyar Boszorkány szövetség

Felhivás

Bejegyzett boszorkányok

 

 

Hírek

Fonyódi kirándulás!

 

A Magyar Boszorkányszövetség meghívást kapott, a fonyódi Sport szálló igazgatójától, Szabella Sándortól. Konkrét dologról nem volt szó, csak arról, hogy látogassunk le egy megbeszélésre a szállodába. 2003. Decemberében, Abafi Cézár és Németh Gyula leautózott, a meghívásnak eleget téve. Meglepő környezet. A Balaton partjától 100-150 méterre, hegynek tűnő dombok között, amely kis alpesi hangulatot idéz, fekszik a Sport szálló. Előtte a sportcsarnok és a focipálya.

Háta mögött a Sipos erdő, mely a déli part legmagasabb hegyén terül el. Tetején a kilátóból, Keszthelytől-Tihanyig szabad szemmel is el lehet látni. A szálló mellett jobbra (a piros, kocka alakú épület) a Kripta villa.

A szálló is nagyon varázsos meg a környezete is. Minden megtalálható a szállóban, úszómedence, szauna, konferencia terem és sportolási lehetőség is.

Kilátás a szálló ablakából. Erre felé is elég varázslatosak a szomszédos házak.

De minket nem azért hívtak, hogy a környezetben gyönyörködjünk. A szálló igazgatója elmondta, hogy Ő már évek óta itt dolgozik és télen főleg Karácsony tájékán, gyakran előfordul, hogy nincs vendég és olyankor az éjszakás recepciósok panaszkodnak, hogy gyanús hangokat hallanak az üres szállodában. Úgy vélik itt szellemek vannak és azok csinálják a zajt. Ő maga is megtapasztalta, mikor helyettesítette valamelyik recepcióst. Próbált utánajárni a gyanús hangoknak, de nem tudta beazonosítani, mi csinálhatja a hangokat. Azért hívott minket, hogy a segítségünket kérje, mint a legrátermettebb szakembereknek. Nyáron nincs probléma, a vendégek zaja elnyom mindent, de télen, ha kevesen vannak, nagyon félelmetes. Felajánlotta, töltsünk egy éjszakát el a szállóban és próbáljuk kideríteni a dolgokat. Elvállatuk.

Cézár a szálló teraszán, háttérben, egy kőhajításnyira, a híres Kripta-villa. Ennek a felderítésével kezdtük.

Egy hihetetlenül szép szerelmi történeten alapuló valóság. (Januárban részletesebben irunk róla. A sztori megér jó néhány mondatot.) Halottakhoz, szellemekhez nincs köze, de szakrális mivolta miatt lehet spirituális vonzereje. A villa alatti kriptának megkerestük a gondnokát, Varga István, mint kiderült, a fonyódi helytörténetet kutatja. Amiről Ő nem tud az meg sem történt. Rögtön elkezdtük faggatni a helyekről. Kiderült a focipálya helyén régen temető volt, a szállót félkörben bekerítő erdőben, egy báró, Wodianer Rudolf van eltemetve. Az 1400-1500-as években, Fonyód híres és nagy végvár volt. Elég sok csata volt a környékén. Kb. 2 méter mélyen mindenhol középkori csontmaradványokra lehet találni, egy esetleges pince építésekor. Megkérdeztük, hogy boszorkányokkal kapcsolatos dolgokról tud e. Azt mondta bővebben utána kell néznie. (Erről is bővebben írunk januárban.) Megköszöntük a segítséget és megbeszéltük, hogy januárban visszatérünk. Siettünk a szállodába, mert este volt. Megvacsoráztunk és megtárgyaltuk, hogy megpróbálunk megidézni valakit. Körbe jártuk a szállodát és kerestük a megfelelő helyet. Az alagsorban érzékeltünk plazmatikus tevékenységet, de nagyon gyengén, Végre, fenn a második emeleten a terasz előtere előtt érzékeltük legerősebben a jelenlétet. Itt megpróbáltunk szellemet idézni. Nagyon gyorsa gyorsan és többen jöttek. Lehűlt a levegő és minden vibrált, rezgett. Mivel nem voltunk rá felkészülve, nem tudtunk velük kommunikálni. Mikor elfogyott a mécsesünk, eltűntek. Egy fátyolos étertestet láttunk ellebegni a folyosó másik végén és egy hatalmas ajtócsattanást hallottunk ugyan onnan. Próbáltuk felderíteni, hogy melyik ajtó csapódott be. A második emeleten minden ajtó zárva volt. Fáradtan elmentünk lefeküdni. Engem többet nem kerestek meg. Németh Gyulát álmában egy idős jólöltözött (középkori) idős ember megköszöntötte, de tovább nem beszélt vele. Reggelinél az igazgatóval közöltük a megállapításokat és megegyeztünk, hogy januárban egy részletesebb vizsgálatra visszatérünk. (Ezt is megírjuk) Elköszöntünk és elindultunk hazafelé. Úgy néz ki, hogy találtunk egy igazi szellemjárta helyet, ahol érdemes spiritiszta és boszorkány összejöveteleket tartani!

CÉZÁRSzövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat