x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

SZERELMI RONTÁS ÉS SZERELMI KÖTÉS

Középkorú még csinosnak mondható, jólöltözött hölgy állít be a stúdióba. A szerelmi kötés felől érdeklődik, hogy mikor, hogyan és mennyi idő.

A felmérésen kiderül, hogy egy kicsit nem is a férjéhez, hanem a férje által teremtett anyagi javakhoz ragaszkodik inkább. Ilyesmi gyakran előfordul, de ez a hozzá állás, egy kicsit lassíthatja a kibontakozást.

A hölgy tapasztalata:
A férje jól menő vállalkozó. Neki is van vállalkozása. A férje beszélte rá, hogy váltsa kia vállalkozóit, osszák meg a munkát,így nem kell annyi adót fizetniük. Ez a felállás évekig jól működött. Ekkor a férje fel vett egy erdélyi magyar házaspárt dolgozni. Mind a ketten jól végezték a munkájukat, nem volt panasz rájuk. Az erdélyi férfi lótifuti volt, a felesége az irodán dolgozott. A közös kiskorú gyermeküket együtt nevelték albérletben.

A hölgy kb. három hónap, után azt vette észre, hogy a férj 22 év boldog házasság után, nagyon hidegen viselkedik és kezd mindenbe belekötni. A férfi állandóan ideges volt. A hölgy nem tudta mire vélni, mert nem csak vele volt baja a férjének, hanem az egyetemista közös gyerekükkel is. A családban semmi nem volt jó és a férj kezdett kimaradozni, később napokra, főleg hétvégeken kezdett eltűnni. Elkezdett nyomozni a férje után. Érdekes módon, a munkahelyen nem volt probléma, a férj a munkásokkal normálisan viselkedett, csak otthon volt mérges. Az viszont kiderült, hogy az erdélyi férfit kirúgta, de ezt kompenzálva, az erdélyi nőnek duplájára emelte a fizetését.

Ez után, szép fokozatosan, még tovább romlott a kapcsolatuk. Egy jól feltupírozott műveszekedés után, a férj bejelentette, hogy holnaptól elköltözik és úgy is tett. Volt egy másik lakásuk, amit ki szoktak adni, de most éppen ürese állt, abba költözött át.  A közös bankszámláról átrakatta a pénzt a saját bankszámlájára. Eleinte még beszállt a közös nagy ház rezsijébe és fizette az egyetemista gyereke költségeit. Később ezt is megszüntette, egy kiprovokált nagy veszekedéssel megelőzve a rossz hírt.

A hölgy azt hitte, hogy csak idegi kiborulása van a férjének, kipiheni magát a másik lakásban és megnyugodva majd visszajön egy szép napon és minden megy a régi kerékvágásban. De nem így történt. A férj eltűnt és a munkahelyéről sem tudott információt szerezni. Megbízott egy magánnyomozót, nézzen már utána mi van a férjével.

A magánnyomozó utána járt a dolgoknak. A férj a másik lakásban élt, az erdélyi nővel. Egy új Volkswagen kocsit is vett neki. A nő egy héten többször is meglátogatja a férjét, aki a közös gyerekükkel együtt él a nő tulajdonában lévő lakásban. A látogatás idejéből ki lehetett következtetni, hogy szexuális kapcsolat is van köztük. A nő jelen pillanatban kiment Erdélybe a kocsijával rokonlátogatásra.

A hölgy megpróbált beszélni a férjével, de nem sikerült, sem szépen sem durván. Mindenben elutasító volt. Protekciót igény bevéve, utána nézetett a nőnek a Bevándorlási Hivatalnál, ki akarta tiltani az országból. De megtudta, a férje vállalt kezességet a nőért és így megkapta az állampolgárságot. A hölgy úgy érezte rászakadt az ég. Ez után kereste meg a Boszorkányszövetséget. Ő már járt itt, mikor a vállalkozását kiváltotta, kért egy Szerencsemágiát, ami be is jött, hiszen soha nem volt problémája a vállalkozásával.

Kértük, hogy hozza el a férje fotóját. Mivel a nőről nem volt fotója, a magánnyomozóval csináltatott és azt hozta el. A fotók alapján kezdtük felderíteni az eseményeket.

Kiderült, hogy a nő nem szakította férjével, hanem megegyeztek, hogy amíg lehet a nő feji az új hapsit. Eltartotta a férjét a gyerekével együtt, a frissen szerzett lakásában. A férj nem dolgozott, elvitte a gyereket az óvodába és utána a kocsmában múlatta az időt. Délután érte ment és lefekvésig bambulta a TV-t. Így teltek a napok, míg a felesége néha meg nem látogatta. Esetenként jutalom szexet is kapott

A hölgy férjénél, szerelmi rontást lehetett érzékelni, ettől vadult el teljesen a családjától. A szerelmi rontásban ortodox román eredetű motívumokat lehetett felismerni és az is látszott, hogy nem egy ember csinálta, hanem többen. Ez után rakták rá a szerelmi kötést, ami szintén felért egy rontással, hiszen egyértelműen látszott, hogy a pénz lehúzásáról van szó. Ha így megy tovább, a cég is nemsokára a nőé lesz.

Ezek ismeretében, a hölgyet eltiltottuk a férjétől, ne hívja, ne keresse élőben sem, a férjnek kell jelentkeznie. De bármit csináltunk nem tudtunk tartós sikert elérni. A férj meglátogatta a családot, de nemsokára veszekedés lett a jól induló beszélgetésből és ez után hosszabb mosolyszünet következett. Teltek múltak a hetek és semmi kézzelfogható eredmény nem volt. Szerencsére kaptunk egy fülest, hogy a nő, majdnem minden hétvégén kiutazik Romániába. Ez volt a gyanús. Csak nem az ortodox papokkal dolgoztat. Megkértük a hölgyet, hogy a Bevándorlási Hivataltól próbálja megtudni, hogy hol laktak az erdélyiek, mielőtt bevándoroltak Magyarországra.

Mikor megkaptuk az erdélyi város nevét, konzultáltunk az egyik Erdélyből származó boszorkányunkkal. Ő elmondta, hogy a szóban forgó várostól kb. 30 kilométerre van egy ortodox kolostor, akik inkább a gonoszt képviselik, pénzért minden mágikus beavatkozást vállalnak és csoportosan dolgoznak, nap, mint nap az ügyön. Ezért nehéz megtörni a mágiájukat. A kérdésre, hogy mennyiért csinálnak meg egy gonoszabb beavatkozást, azt mondta, hogy kb. 20-50.000-ft-nak megfelelő összeget szoktak adni, ami arrafelé elég nagy pénz. És hogyan lehet hatástalanítani? Csak ha nagyobb összeget kínálsz, ami megéri nekik. De figyelmeztetett, csak olyantól fogadnak el pénzt, aki beszéli a román nyelvet.

Mikor a hölggyel közöltük mi a probléma, miért vált át dühkitörésbe a férje, rövid idő után, mikor találkoznak, azt felelte, hogy neki megér 500 eurót, hogy lemenjen a férjéről ez a rontás. Kérte, hogy szervezzük meg a kiutat, fizeti a költségeket, csak intézzük el. Érezte, hogy ha ez a probléma megszűnik, sokat javulhat a férjével a kapcsolata.

Gyulán találtunk a boszorkányok között egy férfit, aki tudott románul és hajlandó volt a túrára vállalkozni. Néhány nap alatt sikerült összehozni az indulást. Egy jól karbantartott kolostor volt. Tellett rá a sok adományból, hiszen ahogy elnéztük, elég szép forgalom volt ott. A gyulai jós mondta, hogy nehogy azt véljük, hogy mindenki rontatni megy, sokan gyógyulni vagy áldást kérni fordulnak hozzájuk.

Sikerült egy ortodox pappal beszélni, de észrevette, hogy a másik ember nem román, így kútba esett a próbálkozás. Elutasított minden kérést. Egy nem a világ legjobb szállodájában eltöltött éjszaka után, újra nekivágtunk a feladatnak. Most már csak a gyulai jós ment be, a nő fotójával és az adománnyal. Kb. egy óra múlva jött vissza, a markában 10 db. vékony sárga méhviasz gyertyával. Elmesélte, hogy nagyon kíváncsiak voltak, miért kérik a hatás megszüntetését, mikor megtudták, hogy egy családot dúltak fel vele, elvállalták. A fotót megnézve, ráismertek és még arra is emlékeztek, hogy a nővérével volt ott a nő. A gyertyákat azért adták, hogy naponta kettőt meggyújtva, kéjük a hatástalanítást.

Hazatérve, átadtuk a hölgynek a gyertyákat, hogy égesse el a megbeszéltek szerint. Eltelt a gyertyaégetéses öt nap és semmi nem történt. Még eltelt öt nap, mikor a hölgy telefonált, hogy a férje hazament és nem is volt vele semmi baj, de délután 6 órakor felugrott, hogy neki mennie kell és elrohant. Hát igen a szerelmi kötés rajta volt, csak a pópák által rátett rontástól szabadult meg. Így már nem ingerelte a családja jelenléte, de ha a nő kevert valamit, rögtön mennie kellett.

Ezek után elővettük a nő fotóját, és elkezdtük felmérni a szerelmi kötést. Kiderült, nem fordultak profihoz, hanem családi vállalkozásban csinálták. Két nő (valószínűleg a testvérei) Romániában és itt, Budapesten Ő saját kezűleg. Szerencse, mert legalább nem kell annyit kínlódni, mint az ortodoxokkal (heteken át).

Sikerült az energiájukat szép lassan lebontani. Az is szerencse volt, hogy már túlzottan nyeregben érezték magukat és így nem nagyon figyeltek a lazulás jeleire.
Mikor érezni lehetett, hogy itt a váltás ideje, megcsináltuk a felesége felé a szerelmi kötést. Néhány ráerősítéssel, meg is lett az eredménye.

A hölgy kb. 6 hét múlva jött megköszönni a sikeres beavatkozást. A férje két hete visszaköltözött és ugyan olyan jól élnek mint régen és a házasságuk fokozatosan javul. A nőt otthagyta és kirúgta a munkahelyről. A lakást és a kocsit nem lehet visszaszerezni (ügyvéd mondta) tőle, mint ahogy azt a sok pénzt sem, amit kölcsönkért, mert nincs róla papír. De nem bánták, tanulópénznek fogják fel az egészet.

Búcsúzóul figyelmezettük a hölgyet, hogy ne nagyon emlegesse ezt az ügyet a férjének, se anyagi, se érzelmi ügyekben, mert lassíthatja vagy, megakadályozhatja a kapcsolatuk teljes megszilárdulását.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat