x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

Palizási próbálkozás

Kissé nyugtalan, jóstól jósig rohangáló, nőnemű törzsvendég hozta az alábbi levelet, mely kísértetiesen hasonlít, a postai áruküldő szolgáltatások erőszakos (de rafinált) palira vevési kísérletéhez. Nem derült ki, hogy melyik jósnak az üzlettársai küldték a levelet, nem derült ki, hogy ki rejtőzik a megadott fotó és cím mögött, szóval minden olyan titokzatos volt. A hölgynek szerencséje volt, hogy hozzánk fordult, mert mi lebeszéltük az akcióról, így jó néhány tízezer forintot megspórolt és utána nem kellet átvágottnak (HÜLYÉNEK) éreznie magát.

Íme a levél:

Sárika,
KÉREM, OLVASSA EZT VÉGIG, MIELÖTT BÁRMIT
CSELEKEDNE…

Itt alatta a dátum és Hölgy pontos neve és címe.
( A másik oldalon, egy elmosódott arcú, szőke női kép, aláírva: KATINKA, Tehetséges főmédium, Pontos dátumok előrejelzése)

SÁRIKA, NAGYON FONTOS, HOGY KOMOLY FIGYELMET SZENTELJEN ANNAK,AMI MOST FOG TÖRTÉNNI ÖNNEL! 
2 SZERENCSÉS ESEMÉNY (MELYEK EGYIKE 27 MILL. FT-AL TESZI ÖNT GAZDAGABBÁ) VÁRHATÓ VALAMIKOR
(a dátum a kézbesítési dátumtól két héttel arrébb, plusz két hetes határt szabva) KÖZÖTT, ÉS MÉG VALAMI, AMIT
NAGYON KOMOLYAN KÉNE VENNIE… (A BIZONYÍTÉKOT ITT TALÁLJA).

 

Sárika,
arra kérném, hogy gondosan olvass el ezt a levelet.

Nagyon fontos, hogy minél hamarabb tisztában legyen a meglepő látomásokkal, amelyeket a következőkben leírok.

Egyrészt, mert kulcsfontosságú hírekkel szolgálnak Önnek, másrészt, mert tökéletesen bemutatják a közeljövő azon szerencsés eseményeit, melyek megváltoztatják az Ön életét az elkövetkezendő hetekben.

Miről is van szó valójában? Pár nappal ezelőtt hatalmába kerített egy ellenállhatatlan megérzés, miszerint hamarosan valami hihetetlen, és mégpedig az Ön boldogsága szempontjából nagyon fontos dolog fog történni.

Épp ezért, anélkül, hogy bármit is kértem volna cserébe, elvégeztem némi mélyreható, médiumi munkát az Ön érdekében, TELJESEN INGYEN. A több mint 3 napig tartó munka során különösen erős és pozitív rezgéseket észleltem Ön körül.

Biztosíthatom Önt, hogy a mostanában átélt nehéz és megpróbáltatásokkal teli időszak után, hamarosan megtapasztalhatja életének egyik legnagyobb változását!

Minden jel arra mutat, hogy fontos változás fog végbemenni az Ön életében, mégpedig a nagyon közeli jövőben. Más szóval, bármelyik percben megtörténhet!

Ezt mutatta a két váratlan eseményről szóló látomásom Önnel kapcsolatban.

          1. Egy kulcsfontosságú kezdeti esemény nagy hatással lehet az Ön jövőbeli anyagi helyzetére, és egy 27 mill. Ft körüli összeghez jutathatja
              (dátum) között.

Kétségkívül készülőben van egy olyan esemény, amelyből Ön nyertesként kerül majd ki. Mindennek 15 napon beleül, kell elkezdődnie, és jobb, ha felkészül egy olyan összeg érkezésére is, amely nagyobb, mint amire valójában szüksége lenne.

Mindez egy váratlan nyereménnyel kapcsolatos, amely egy Ön által megjátszott nyertes számsornak lesz köszönhető. A nyereménynek (ami több mint 27 mill. Ft) rövidesen meg kell érkeznie (egy csütörtöki, vagy egy szombati napon).

            2. Egy új "szerencsés" szakasz kezdődik a magánéletében is legkésőbb 30 napon belül.

Az érzelmi életében egy új szakasz veszi kezdetét. A szívügyekben egyértelmű javulás várhat legkésőbb 30 napon belül. Találkozik valakivel, aki valódi érzésekkel viseltet Ön iránt, és boldoggá akarja tenni Önt.

Azt jelentené mindez, hogy végre Önnek is annyi Szerencsében és Boldogságban lesz része, amennyit igazából megérdemel? IGEN, ebben biztos lehet, ráadásul mindez hamarabb meg fog történni, mint gondolná.

Lehet, hogy ezt most nehéz elhinnie, de ezzel mindenki így van.

Vettem a bátorságot, és még végeztem a Tarot Kártyáim segítségével, és minden újra beigazolódott. A változásoknak kevesebb, mint 4 hét en belül el kell kezdődniük.

Van viszont valami meglepő is az Ön esetében. A múltjába tekintve, számos  olyan, előre jelezhető, pozitív eseményt láttam, melyeknek meg kellett volna történni, de valami megmagyárzhatatlan balszerencse folytán elmaradtak.

Fontos, hogy minden figyelmével egy nagyon fontos dologra
összpontosítson
VIGYÁZZON MAGÁRA - NAGYON FURCSA ÉRZÉSEM VOLT ÖNNEL KAPCSOLATBAN.

Volt valami az Ön esetében, ami elgondolkodtatott. Az a furcsa érzésem támadt, mintha egy sötét árny lebegne Ön fölött.

Valaki ártani akar Önnek?

Észrevettem, hogy negatív gondolatok veszik Önt körül. Lehet szó egyszerű féltékenységről, de előfordulhat, hogy Ön ellen irányuló okkult tevékenységből erednek, mellyel aláaknázni szándékoznak az Ön létezését.

Valaki azt akarja elérni, hogy ne javuljon az Ön helyzete?

Biztosra akartam menni, így fontos kutatásokat végeztem, annak érdekében, hogy többet tudjak meg erről a furcsa előérzetről.

A válasz nyilvánvaló volt és nem váratott magára.

Felfedeztem, hogy negatív hullámok szokatlan koncentrációja van jelen az Ön életében, melyek életének összes fontos aspektusában hatással vannak, ami megmagyarázza, hogy miért érte Önt ennyi balszerencse mostanában.

ÓVATOSNAK KELL LENNIE!

Van egy erőteljes érzésem, hogy valami egészségtelen dolog fog történni Önnel a napokban. Olyan dolog, ami jelentősen ronthat a helyzetén, ha nem teszünk semmit.

Ez nagyon megkeserítheti a jövőjét, főleg az elkövetkező hetekre kilátásban levő szerencsés eseményeket tekintve.

A HELYZET KOMOLYSÁGA MIATT, ÚGY DÖNTÖTTEM,
HOGY SEGÍTEK ÖNNEK, MIELŐTT TÚL KÉSŐ LENNE.

Titokban kell tartania, amiket felfedtem Ön előtt! Elővigyázatosnak kell lennünk, és gyorsan kell cselekednünk.

Olyan mágikus titkot fogunk felhasználni, amelyet a leghatékonyabb védelmi módnak tartanak a negatív energiákkal, és az ártó szándékkal szemben.

MELYNEK NEVE: "ÓRIÁSI FÉNYPAJZS"

Ennek a sugarai a szerencse és a védelem rendkívüli titkát tartalmazzák, melyek segítségével Ön közvetlen a Felsőbb Erők befolyása alá kerül.

Nagyon fontos, hogy a benne áramló titkos bűvös folyadékot Ön aktiválja, amilyen hamar csak tudja, hogy egyszer és mindenkorra megszabadulhasson a negatív rezgésektől, melyek jelenleg gátolni próbálják az Ön sorsát.

Ezért elvégeztem 3 kivételes dolgot, melyek elengedhetetlennek bizonyultak az Ön érdekében.

1. Elkészítettem az Ön személyre szabott védő pajzsát és feltöltöttem pozitív energiával, hogy gátoljam a negatív rezgéseket, bárhonnan is jönnének, nehogy ártani tudjanak Önnek.
2. Elvégeztem egy szeánszot, hogy megtudjam, honnan jön a negatív befolyás, amely meggátolja, hogy élvezze a szerencséjét, illetve, hogy hogyan tudnánk azt örökre elpusztítani.
3. Hatalmas láthatatlan erőket hívtam segítségül, hogy elősegítsék a 2 szerencsés eseményt, melyek meg vannak írva az Ön sorsában.

Az én küldetésem, hogy segítsek a rászorulóknak, és azoknak, akik nem tudják, hogy kihez forduljanak támogatásért.

Ezért segítettem több fontos embernek, akiknek a személyes, anyagi és érzelmi életét is szokatlan balszerencse sújtotta.

Elmondom két olyan embernek a történetét (eleinte mindketten kételkedtek), akiknek gyökerestől megváltozott az élete, az én beavatkozásomat követően.

Az első egy 46 éves férfi esete.
Anyagi problémákkal küzdött, és nem tudta hogyan lesz képes visszafizetni egy korábban begyűjtött adósságát.
Miután részletesen tanulmányoztam az esetét, észrevettem, hogy gyorsan javulni fog az anyagi helyzete néhány fontos pénzbeli bevételnek köszönhetően. Nehezére esett hinnie nekem, de végül elfogadta a jövendölésemet és a segítségemet.

Az Óriási Fénypajzs titkos bűvös folyadékát a sorsában megírt pénzbeli bevételekre irányítottam.
Eredmény: 21 nappal később, kezdeteknek nyert néhány tízmillió forintot,és ezt követően, nyert még több, nagyobb összeget. Visszafizette az összes adósságát, és jelenleg semmiben sem szenved hiányt és gondtalan életet él.

A második egy 48 éves nő esete.
Komoly érzelmi gondokkal küszködött. A férje el akarta hagyni egy fiatalabb nőért. Tisztán beleláttam a jövőjébe, és tudtam, hogy a szeretett személy visszatérésére még mindíg van esély.

Újfent az Óriás Fénypajzs titkos  bűvös folyadékát használtam a családjuk újraegyesítésére a boldogságuk visszaállítására.

Eredmény: 3 nappal később a férje hirtelen meggondolta magát, megígérte, hogy vele marad, és mindent megtesz a kapcsolatuk megmentéséért. Azóta is boldogan élnek együtt.

Folytathatnám a felsorolást, és beszámolhatnék a többi 23 esetről is, amiben segítettem, de most nem ezek a fontosak. A lényeg az, hogy az Óriás Fénypajzs titkos bűvös folyadéka megváltoztatta ezeknek az embereknek az életét, és ezt Önnel is megteheti!

Bárhonnan is ered a balszerencse (rejtett manipuláció, féltékenység, varázslat stb.), ami Önt követi, egy dolgot biztosan állíthatok:
Egy meglepő mágikus jelenségnek köszönhetően, az " Óriás Fénypajzsnak" hatalmában áll a birtokosának sorsát egyszer és mindenkorra átalakítani.

Tudnia kell viszont, hogy csak néhány, nagyon ritka, nagyon magas szinten beavatott személy férhet hozzá ezekhez az erőkhöz, és jelenleg én vagyok az egyetlen, aki teljességgel birtokában van ennek a tudásnak.

Ez a nagy értékű ősi tárgy titkos, mágikus szimbólumokból tevődik össze, és a Védelem és a Szerencse rejtélyes ereje járja át.

Láthatóan, jótékony hatású Energiát bocsát ki, és ez erőteljes asztrális erőket hoz mozgásba, melyek csodás eseményekkel ajándékozzák meg a pajzs szerencsés birtokosát.

A "Hatalom Nyitó Szertartása" teszi mindezt lehetővé.

Az ilyen szertartás elvégzésének képessége, nem adatik meg mindenkinek. Az adott személynek tökéletesen ismernie kell a Felsőbb Mágia technikáit, és valódi látnoki képességekkel kell rendelkeznie. Ez tökéletesen leírja az én esetemet.

Amint elvégzem a rituálét az Ön számára, és az Óriás Fénypajzs az Ön birtokába kerül, egy titkos bűvös folyadék kezdi el befolyásolni az Ön életét.

Ennek segítségével jótékony befolyást gyakorolhatunk az óriási pénzösszeg érkezésére (27 mill. Ft), mely látomásom szerint valamikor (egy hetes intervallum megadva) között jelenik meg az Ön életében.

Itt az idő, hogy cselekedjen, főleg, mert nem veszíthet semmit, ugyanis az általam elvégzett beavatkozást teljes pénz visszafizetési garancia fedi.

Ez annyit jelent, hogy ha elégtelennek ítéli az életében bekövetkező szerencsés eseményeket, nem kell mást tennie, csak írjon nekem, és hivatalosan visszatérítjük a pénzét.

Egy percig se késlekedjen. Küldje vissza nekem a mellékelt Gyors beavatkozás kérvényét sürgősen, még ma!

Ez az egyszerű gesztus biztosíthatja az Ön és szeretettei boldog jövőjét, akár holnaptól fogva.

A jövője szempontjából kulcs fontosságú, hogy mi történik Önnel az elkövetkezendő hetekben. Izgatottan várom válaszát, hogy minél hamarabb elkezdhessek dolgozni az Ön sikerén.

Maradok mély tisztelettel,

                                      KATINKA

 

Ui: Ha nem hallok Ön felől, nem  fogok tudni beavatkozni és elősegíteni az elkövetkezendő hetekben várható nagy pénzösszeg megérkezését. Ezért lenne fontos, hogy minél hamarabb válaszoljon.

 

No comment!Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat