x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

Egy komoly ügy

Egy nagyon csinos jól öltözött hölgy az anyjával (róla nem mondható el), hozta el az alábbi jegyzőkönyv másolatát. A jegyzőkönyv három oldal, kézzel írott, nyomtatott gyöngybetűkkel megszerkesztve. A végén egy rendőr átvételt igazoló aláírása és telefonszáma a mellékel (tehát kérjük komolyan venni).

JEGYZŐKÖNYV

Feljelentést szeretnénk tenni (a mai napon, dátum) az alábbi indok miatt. Lehallgatás alapos gyanúja miatt kérnénk a Rendőrség közreműködését, ill. segítségét, hogy bizonyítékot szerezhessünk, mert ez az ügy szempontjából rendkívül fontos-, mert akkor egyértelművé válik az egész helyzet. Az előző feljelentéshez kiegészítésként szeretnénk csatolni (az előző jegyzőkönyvet nem tudtuk megszerezni)!

Újabb áldozata van már az ügynek, de nem szeretnénk már újabb áldozatokat!

Édesapám, igaz rákos beteg volt (dátum), öngyíkos lett, ami nem jellemző rá. Halála előtt két nappal félelem uralkodott rajta (ugyan ezt tapasztaltuk az előző áldozatoknál is) azt mondta, hogy őt irányítják és mágiázzák, holott Ő nem is hitt ebben a dologban ( hozzáteszem, sokan nem hisznek benne, de sajnos a saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy ez mennyire működik)- Szakember véleménye egyébként folyamatban van.

Ugyan ilyen veszélyben van Pereczfy Ján Mikulás (gyermekem apja) apukája is, aki szintén állandóan le van gyengülve, holott minden lelete negatív. Több szakember is járt nála, akik megállapították, hogy itt sajnos fekete mágiáról van szó és ez miatt van ilyen állapotban.

Nem szeretnénk, ha újabb tragédiával szembesülnénk.

Kérem vegyék ezt nagyon komolyan. Nekünk mindenre bizonyítékok állnak a rendelkezésre.

Szakemberektől tudjuk azt, hogy gyermekem Pereczfy D. Pamela is veszélyben van. Rossz bácsikat lát éjjel, nem eszik, nem alszik, időnként megkergül és érdekesen viselkedik, holott egy rendkívül értelmes gyermekről van szó.

Nem szeretném, ha gyermekem is áldozattá válna, mert nem veszik komolyan a fent leírtakat (mert ezek a gyíkosok pont ezt használják ki).

Már sokadik alkalommal kellett szakemberhez fordulnunk, hogy a mágiától megtisztuljunk-, nem szeretnénk az életünkkel fizetni!

Nem tudom, hány áldozat szükségeltetik, hogy a rendőrség lépjen.

Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy ezt a helyzetet nem veszik kellő komolysággal ill.. súllyal, bevonjuk a Tv- Rádió ill. a médiát is, ugyan is szeretnénk felhívni a figyelmet erre a dologra ( bár így is már rendkívül sokat foglalkozik a sajtó is vele).

Mert lehet, hogy mások is vannak ilyen helyzetben, csak nem tudnak róla, mert nem ismerik fel. Jó ha ez köztudatban van, hogy az ilyen veszélyes emberek mire képesek l. a mágia segítségével. Mert a gyíkosság az gyíkosság - bármilyen módon történik is. Vagy kihez forduljon az ember, ha a Rendőrség tehetetlen és nem segít ilyen esetben.

Kérjük az ügy kivizsgálását Pereczfy Ján Mikulás esetében is, ugyan is előző feljelentésünkben, már említett ( Kóti Angéla és társai) droggal és mágiával kezelik ( üzletét szánt szándékkal tönkretették), ilyen állapotba hozták, hogy ne lássa mi folyik körülötte és anyagi haszonszerzés címén, szerették volna eltenni láb alól, ha nem ismerjük fel ilyen szinten ( nagyon sokba került ez nekünk, ez alatt nem csak az anyagiakat értjük) akkor már ő sem élne.

Ezért szeretnénk Pereczfy Ján Mikulás vérvizsgálatát (ha kell erőszak árán is), hogy milyen drogot adnak neki, mert erről ő mit sem tud, ő csak egy áldozat.

Kóti Angéla, mióta az üzletet szándékosan tönkre tette - 3 éve nem dolgozik, miből tudja finanszírozni a drogokat.

Megjegyzem, tönkretett cég (White Stage Company) éves jövedelme min. 100 millió Ft. volt. Ennek volt ő az ügyvezető igazgatója. Miután megkezdték a cég felszámolását, 170 millió Ft-os árukészletnek nyoma veszett - ez is érdekes. Nekem is ill. Pereczfy Ján Mikulásnak is ezért kellett volna meghalnunk, hogy ne lássuk, hogy mi folyik itt.

Megjegyzem: Pereczfy Ján Mikulás bátyja, ifj. Pereczfy Imre is konkrétan tudta, hogy Kóti Angéla mit csinál és milyen eszközzel hozta őt ilyen állapotba. Tehát az Ő viselkedését sem értjük. Mert miután kiderültek ezek a hátborzongató dolgok /ördögűzés, tisztítás stb../ és mi mondtuk Pereczfy Imrének, hogy lebuktatjuk ezt a szélhámos nőt. Ő azt felelte, hogy lesznek áldozatok.

Kérjük ezek felderítését és tisztázását.

Nem szeretnénk több áldozatot.

Gyors segítséget előre is megköszönve:

aláírás - telefonszám

Átvétel hivatalos igazolásaSzövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat