x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

BOLOND DE NEM HÜLYE
(Egy életút követése)!

Az 1980-as évek végén megjelent a stúdióban egy jólöltözött, középkorú kissé molett hölgy. Nagy vehemenciával adta elő panaszát. Ő üzletasszony és mindenki ellene van, akadályozzák, bántják és megpróbálják tönkretenni. Ez ellen kért segítséget, rontáslevételt.

(A rontásnak  valóban vannak olyan elemei, amelyek ilyen tüneteket mutatnak. A fekete mágiával megváltoztatott hipocampus rezgés, valóban minden emberben az elutasítás és esetlegesen a támadást váltják ki a megrontott személy ellen. Ezt ha valaki nem ismeri fel időben, valóban tönkre mehet a vállalkozása és az emberi kapcsolatai is. Röviden, kisiklik az élete. Ha viszont ez a tényállás nem valós, csak képzelt, inkább orvosi eset. Ezt azonban csak ezoterikus felméréssel lehet megállapítani.)

A kikerekedett történet a következő:
a hölgy egy kisvárosban élt a szüleivel, egy kiemelt helyen lévő, szép, fejlett családi házban. Apja nyugdíjas tervező mérnök, anyja háztartásbeli. A hölgy néha dolgozott is, de sosem sokáig. Nem felelt meg neki semmi. Mikor az apa elment nyugdíjba, szép összegű végkielégítést is kapott a rendszerváltást követően. A szülei úgy gondolták, hogy adnak egy kis pénzt a lányuknak, hogy próbáljon meg vállalkozni és önállóan megélni.

A hölgy egy nagyvárosi lakótelepen vett üzlethelyiséget és nyitott egy kozmetikai szalont. Hamar felfutott az üzlet, kiegészítette még fodrászattal és utána, már csak a bevételt kellett számolnia. Rengeteg barátja lett. (Idáig nem nagyon kapkodtak utána a hímek, a házasság még szóba se jött). Jó hírű kerületben, egy társasházban vett lakást és itt élt az első komolynak mondható barátjával, egy Karti nevű ital nagykereskedővel.

A hölgy ízig-vérig skorpió volt. Így elég nehéz lehetett vele együtt élni, figyelembe véve az elkényeztetett ifjú korát. Hamar ki is robbant a balhé. A férfi megpróbálta neki megmagyarázni, hogy mi a baj: "a kis fejecskédben vannak problémák, idővel majd rájössz, hogy nem így működnek a dolgok". Ez elszakította a cérnát. Röviden kirúgta a férfit és még az sem érdekelte, hogy az elismervény nélkül kölcsönadott pénzét (szép kerek összeg) valahogy legalizálja. Igaz, sosem kapta meg.

Ez után, hogy bebizonyítsa a kirúgott férfinek, hogy neki van igaza, eladta a kozmetikai cégét és más beruházás után nézett. Abban a társasházban, ahol lakott, megvett még három lakást. Az volt a terve, hogy, hogy felújítja és eladja, jó haszonnal. Ehhez, viszont egy banktól vett fel hitelt, mert a megmaradt pénzével beszállt a következő udvarlójának az épülő éttermébe. Szerződés, persze itt sem történt.

Nem sokára kiderült, hogy az új udvarlónak felesége és kiskorú gyereke van és együtt is élnek. Nem nagyon törődött vele, azt gondolta, ha elkészül az étterem, majd ott fog dolgozni társként.

A lakások felújítása lassan ment, bevétel semmiből nem volt, a bank pedig követelte a hitel részleteit. Mivel ismerte a pénz megnyugtató és mindent megoldó hatását, megkente a bank alkalmazottját, hogy húzza, halassza a dolgokat. Ez ment is ideig óráig, de az elkészült lakást el kellet adnia. Mint ilyenkor lenni szokott, gyorsan kellett eladnia és nagyon nyomott áron. Így haszna nem volt.

Így járt a második lakással is. Mivel a melósokat próbálta hajtani, egy kicsit jobban lehúzták, mint illett volna. A második lakáson sem volt nyeresége.

Elkészült az étterem, ott próbált dolgozni, de nem igazán tudott beilleszkedni és viselkedni. A főzési tudománya is inkábba Lucculuséra emlékeztetett, így ütközött a profitra törekvő vendéglátói felfogással. Igyekeztek távol tartani és a végén elzavarták. Az üzletet átíratták más névre, neki azt mondták, hogy eladták és ne jöjjön többet. A férfit és a pénzt sosem látta többé.

Ekkor jelent meg a stúdióban. Az elbeszélése zavarosnak tűnt, de foltokban a rontás is kimutatható volt. Úgy nézett ki, hogy az agyát támadták meg és ez miatt van a rengeteg ballépés. A két fő rontó a Karti és vendéglátós és ezek ismeretségi köre (bandája) volt a számára. Ezt azonban a felmérés nem igazolta. Hármasával szurkálta a viaszbábukat, de ez az anyagi helyzetén nem sokat javított, mélyponton volt.

Ekkor bevitték a kórházba az édesanyját. Agyrákot állapítottak meg nála. Megkért minket, hogy menjünk be, energiát adni a betegnek. Bementünk, körbe álltuk az ágyát és elkezdtünk koncentrálni. Ekkor felriadt és nekitámadta lányának, hogy meg akarja ölni. Kínos volt, ezért leléptünk. Elmentünk a családi házukba, megnézni van e ott rontás. Nem volt. Viszont elbeszélgettünk a papával. Elmondta, hogy a lánya néha annyira ki tudja készíteni, hogy a feleségének kell lefognia, mert késsel kergeti, meg akarja ölni. Egyébként, így  beszélgetés közben, intelligens, nyugodt és jó gondolkozású embernek ismertük meg.

Nem sokára meghalt az édesanyja. Haza költözött a családi házba, mert időközben, el kellett adnia az összes lakását, hogy a banki hitelét rendezze. Átvette a házban az irányítást, csak a papa nyugdíja volt az egyetlen bevételi forrása. Meghívott minket, hogy nézzük meg a házat, van e benne rontás, mert Ő azt érzi. Megnéztük, nem volt. Egyszer csak megjelent a papa. Úgy nézett ki, mint egy zombi. Azt sem tudta, fiú e vagy lány. Mikor kiderült, hogy altatós teákat szokott neki főzni, hogy nyugton maradjon, többet nem mentünk hozzá.

Ez után fordult, más ezoterikus csoportok felé, de minket sem hanyagolt el, csak ritkábban jött és több levelet írt. Jó nagy káosz lett a fejében és ekkor kezdett el aktívabban feljelentéseket fogalmazni, az Őt rontó két személy és bandája ellen. A címzettek, Horn Gyula, Göncz Árpád stb. az országgyűlési postázón keresztül.
Ekkor fogalmazódott meg benne, hogy az állam tartozik az apjának 1-2 milliárd forinttal, mert az régebben feltalált valamit, ami után ennyi pénz járna. Ezt is üzengette a parlamentbe. Becipelt a postázóba, minden féle lim-lomot (csorba poharakat, tányérokat stb.) és átutaltatta az aktuális elöljárónak. Megunták, kinyomozták ki az. Elmentek az apjához és megfenyegették, még egy ilyen és iker gumiszobát kap a lányával. Nagy nehezen le tudta állítani.

Váltott. Elment a kórházba és elmondta, hogy éjjel a Karti által küldött Ufók összeverték és látleletet szeretne vetetni. A főorvos kiültette a folyosóra, nemsokára jöttek érte egy kerekes székkel és átvitték a pszichiátriára.

A titkárnőnk jelezte, hogy telefonáltak a diliházból, hogy menjünk be az ügyfelünk miatt. A kezelő doktornője, azt mondta, hogy ez egy komoly üzletasszony és szeretne róla többet tudni és ez miatt hivatott be minket. Megígértük, hogy elhozzuk a levelezését, amire sose kapott választ, igaz nem is várt. Viszont grafomán volt és így hetente 50-60 levelet kaptunk tőle, több ív terjedelemben.

Elmentünk értesíteni az apját, hogy hol a lánya. Másnap becipeltünk a doktornőnek, egy TV-s doboznyi (40-50 kiló) levelet, hogy nyugodtan dolgozhasson. Lehet, hogy az óta szid minket.

Kb. 2 hét múlva megjelent a hölgy a stúdióban (látogatóba engedték ki), szokatlanul csendes volt, keveset beszélt és sokat hallgatott. Délben elővette a táskájából a csomagját, három nagy méretű fűszértes zacskó, kiválasztotta amelyikre a " DÉLBEN" szó volt írva és bevette a gyógyszereket belőle.

Egy hét múlva, már újra a régi volt. Felvett 500.000 ft-ot egy magánhitelezőtől. Utána egy magáncégtől vett fel 2 millió forintot. Jó üzlet lehetett, mert ennyit terheltek a családi házra (amit az apja meghamisított meghatalmazásával) intézett el, de csak 800.000 ft-ot kapott kézhez. Nem számítva a többi, apró 1-2 százezres hiteleket.

A parlamenti fel és bejelentések, már nem tűntek jó murinak, jött a rendőrség. Egyszer csak behívatnak, mert beadott minket tanúnak. Fiatal rendőrnő,jól elbeszélgetünk, most fog diplomázni és a diplomáját a boszorkányságról írja. Kapott tanácsokat. Mellesleg, megállapította, hogy a feljelentő egy kicsit furcsa, neki dilisnek tűnt. Megegyeztünk.

A hölgy megtáltosodott. Egyszer csak Mariazellből telefonált, hogy kint van a papával, de tovább megy Berlinbe. Az osztrák taxis, az óta is átkozza. Ugyan is nem volt pénze, nem tudták kifizetni a 8.000,- schillinget. Egész nap a rendőrségen voltak. Ez után a taxist elküldték egy papírral, hogy pereskedhet, őket pedig a berlini diliházba vitték. Őt megfigyelésre, a papát pedig felhizlalni. Mióta Ő kezelte az öreg nyugdíját, csak reformtáplálkozás járt. Ő már közelítette a száz kilót.

Egy berlini rendházban kaptak szállást, miután kiengedték Őket. Két hét után, azonban hazajöttek, ott is egy kis hitelt intézve. Itt már beérett a dolog, állandóan keresték a hitelezők a családi házban. Menekülniük kellett. Irány a nagyvárosi albérlet. Egy kis szervezést igényelt az öreg nyugdíjának új helyre utalása, már könnyebb volt a hamis meghatalmazás előállítása, de működött minden. Mindenhol kisírta, hogy ne keljen kauciót letenni. Az öreg egész nap be volt zárva a szobába, Ő pedig intézte, üzletasszonyi ügyeit.

Újabb üzleti bevételek adódtak. Berlin óta felfedezte, hogy a papokat lehet pumpolni. Ezért szívesen járt az eklézsiákra és a hiszékenyebbek, mindig adtak neki pénzt és élelmiszercsomagot. Szívesen szúrt ki idősebb papokat és az utolsó fillérjükig anyáskodott mellettük. Volt olyan, ahova rendszeresen a nyugdíj megérkezésekor ment és kikönyörögte mindet. Az atya úgy menekült meg, hogy már nagyon ritkán misézett és így a hívek sem adaptálták, a fiatalabb papok észrevették, hogy soha sincs pénze. Berakták egy papi idősek otthonába. Még oda is utána járt. Ha valahol elkapta, még mindig le tudta húzni. A fiatal papok viszont elzavarták, az otthonba pedig nem engedték be és nem telefonálhatott.

Az albérletben addig nem fizetett, mig nagyobb balhé nem volt. Mindíg valami mesével halogatta a fizetést. Amikor forró lett a lába alatta talaj, összecsomagolta a motyót és az öreget és angolosan, fieztés nélkül távozott az újabb albérletbe.

Az öreg viszont nagyon unta a bezártságot és ezért nagy viták voltak. De Ő nem engedhette meg, hogy szabadon kószáljon, hiszen az öreg, világosabb pillanataiban elmehetett a gyámügyre is, bepanaszolhatta volna és ugrott volna a nyugdíj, meg lehet, hogy holmi kis sitt is kinézett volna. Egyik nagy vita alkalmával, a száz kilójával és a skorpióságával, nekirontott az öregnek és fellökte. Combnyaktörés, mentők. Egyből szerető gyermek lett. Az öreget megműtötték, valamit beültettek a combcsontba. Nem platina lehetett, mert azt biztosan kiszedi és eladja.

Ezek után az öreg sokkal kezelhetőbb volt. Ült egy helyben, nem feszegette a bejárati ajtót, hogy el akar menni, csak néha maga alá csinált, ha későn ért haza.
Ekkor kapott egy kis verést, oktató jelleggel, utána vacsorát. Egész este mondta a magáét, a rontási mánia már teljesen kikristályosodott nála. Hatalmas elfojtott dühös energiák törtek a felszínre belőle. Ennek a vesztese az öreg volt, ő már nem  nagyon kellet csak a nyugdíja. A lány a minden pénzt eltelefonált, napi több tízezret. Hirdetéseket adott fel: Idősek gondozását vállalja, idős papok gondozását vállalja, üzleti befektetést keres, stb. Mindegy volt csak valami történjen, aztán majd lesz belőle valami lóvé.

Mivel naponta többször is telefonált és sok levelet írt, viszonylag képben voltunk. Mikor megtudtuk, mi történt az öreggel, elküldtük az egyik emberünket a rendőrségre. Legalább öreg napjaira legyen nyugta és ne a lány a nyírja ki. Az elmesélte, hogy mi történ, de ott azt mondták neki, hogy a polgármesteri hivatalra tartozik. Elment oda, meghallgatták és elküldték a gyámhivatalhoz. A gyámhivatalnál azt mondták, hogy ők nem tudnak intézkedni, csak ha orvos jelenti az esetet. Az emberünk feladta, de egyébként is, aznap történt az aktuális albérlet váltás. Megváltozott a körzet.

Ekkor már eléggé furcsa megjelenései voltak a rontásnak (nála). Védekezés képen, állandóan nyers csirkeláb lógott a kilincsen, állítólag pránanadi licenc. Állandó szarszag az albérletben és fokozott rontási tevékenységek. Elhatároztuk, hogy megnyugtatjuk valahogy. Legközelebb mikor bejött a stúdióba, örömmel közöltük vele, hogy a Karti kiutazott Izraelbe és ott a palesztinok elrabolták és mivel nem kaptak érte váltságdíjat, kivégezték. Nagyon örült, hogy tegnap óta sokkal jobban van és minden OK, ezt érezte és még jobban érzi is. Mi is örültünk, hátha minden jobbra fordul náluk.

A hír hallatára az utolsó albérletéből is lelépett és visszaköltöztek a családi házba. Azonban telefonon jelezte, hogy a Búza téren látta a Kartit és így nem halt meg. Ez egy parafenomén és száz élete van és megint támadja a bandája. A bajt tetézte, hogy kihívta az orvost az apjához, aki azonnal el akarta vitetni, de nem engedte.
Néhány nap múlva, megjelent a polgármester, a Köjál, a védőnő és az orvos. Próbálták jobb belátásra bírni, de semmi eredmény, hatalmas hiszti és feladták. Hát ezek nem értik, hogy akkor nincs nyugdíj.

Egy hét sem telt el, az öreg meghalt. Az anyja mellé temették, egy altemplomba, amit még nem fizetet ki. A papát bedumálta hitelbe. Csak nem dobják ki az öreget, hova a keresztényi megértés és szeretet.

Sok kis fogása volt, jelentkezet eladó üzletekre, lakásokra, aki elég pali volt, annál felvett hitelt az eladandó ingatlanra és utána, maradt a sár. De talált egy elég idős papot, akit gardedámozni kellett. Első lépésként, mindenre meghatalmazást kért. Mindent intézhetett  az atya helyett, még a bankszámlájához is hozzáfért. Itt volt a Kánaán, de ez nem volt elég. Előszerződésben eladta a pap lakását. Ehhez megfelelő ügyvédet is talált. Nemsokára egy papi szeretetotthonba került az atya. Mindennap aggódva  érdeklődött, a hálahíréig. Akkor szaladt az ügyvédhez, befejezni az eladást. Egy kisseb vallási közösség, próbálta megakadályozni, akik támogatták az atyát a lakásáért cserébe,  csak papír nem volt róla. Ő nyert.

A családi házra beérett a rontás, a felvett hitelek ráterhelése mellett, megjelentek a Matáv, a Víz,a Villany és a Mobiltelefon szolgáltatók számlái is, százezres tételekben is és ezek kamata ketyegett is. Minden nap a hitelezők hisztiztek a kerítésnél, de a pénz elfolyt a keze közül. Ekkor gondolt egy nagyot, kiadta albérletbe a házat, egy házaspárnak. A ház körüli sok zűr miatt, nem fizettek annyit amennyiben megállapodtak. Reklamálták, hogy kikötötték a vizet és még sok mást. Nem lacafacázott. Mikor nem volt otthon a férj (rendőr volt) két bérizomagyúval kilakoltatta a nőt. Lehet, hogy örültek, de feljelentés lett a vége. A vád önbíráskodás. Ítélet a napjainkban (2008) született, a sok halasztó trükk miatt, 6 hónap börtön, 2 évre felfüggesztve.

A templomok környékén, nem csak papok leleddzenek. Ez is vadászterület, itt akadt egy idős, kissé lökött magányos nőre. Eltartási szerződést kötött vele, ügyvéd előtt. Szokásos módon, előszerződésben eladta a házat, de a tulajdonos nő menekült előle és igyekezett visszacsinálni. De nem volt ideje, meghalt. A tulajdonos a Magyar állam lett. De ez nem olyan egyszerű eset, van a telekkönyvben egy lakás maffiózó is, aki éppen pihen, egy két évet. Mindkettővel pereskednie kell. Mindig talál olyan ügyvédet, aki hozomra elvállalja az ügyet, igaz, ha sikerül, gavallér lesz. Mellesleg, talált egy nagyon jó, ingyenes tanácsadót, az egyik minisztériumban, aki némi ajándékért, megsúgja neki, mit kell lépni, hogy megússza, vagy elnyújtsa a dolgokat. Így még az ügyvédeknek is tud tanácsot adni.

Ez a per, még napjainkban (2008) sincs lezárva. De van más lehetőség is. Mikor már összes, valamire való, adakozó kedvű papot megpumpolta és már senki sem, hajlandó neki pénzt adni (legalább is megfelelő összeget) és van, amelyik le is rázza. Szerzett egy egyházi kiadványt, amely a külföldi plébániákon tevékenykedő papok címlistáját tartalmazza. Ide írogatott, szívhez szóló leveleket és pénzt kunyerált. Hát, volt ahonnan kapott, még hozzá gazdagon.

Még talált megfelelő balekot, egy idős orvos képében. Ehhez is közel férkőzött. Itt is elérte, hogy, minden nyugdíjnál ott bokázott, míg az öreg ki nem hozta a bankból a nyugdíját. Ő elszedte volna mindet, de nem adták, és amit kapott, gondosan felírták egy noteszbe. Valószínűleg kölcsön kérte, mert a neve és a címe is szerepelt itt. Amikor az idős úr meghalt, a két örököse (két orvos) pert indított ellene. Igaz, hogy ez a tárgyalás is évek óta húzódik, de kétséges, hogy egy petákot is látnak e belőle, vagy csak a perköltségre költenek?

Mivel a családi házban, úgy sincs villany és a víz is csak csöpög, gondolt egy nagyot és eladta a kazánt és a radiátorokat. Egy szieszta gázmelegítővel fűt télen és van egy kis gázrezsója. Minden tavasszal eladja a sziesztát. Ősszel pedig valamelyik segélyszervezetet ostromolja, egy újabb sziesztáért. A gázbeszerzés külön probléma.

A fejébe vette, hogy eladja a házat és egy kisebbet vesz, vagy lakást. Hirdette is. Egy házaspár rávetődött. Megegyeztek, hogy kifizetik az évek alatt rárakott sarat a házra és adnak neki 1 millió forintot. Elfogadta, ügyvéd előtt  megkötötték a szerződést és kapott egy párszázezer forint készpénzt is. A házaspár felvett a szerződésre hitelt, de Ő meggondolta magát. A régi sár ki van fizetve a végrehajtónál, de most  új van rajta, a házaspáré. Ő lényegesen többet követel és ez az ügy húzódik már több éve.

Mivel, túl erőszakosan és követelőzően lépett fel a Szövetség munkatársaival szemben, finoman eltanácsoltuk. Még utoljára meglátogattuk, mintha a gulagra mentünk volna. Kosz, por, piszok. A kádba újra csöpög a víz. A nagy házból, csak egy szobát használ, és mindenhol mutogatja, hogy a Karti milyen károkat csinált a házban. Hogyan rágja a fogával a csempét és az ajtófélfát és beküldi az ufókat.

A kapcsolat nem szakadt meg teljesen. Már nem telefonálgat, néha küld levelet, hogy ilyen tárgyalásra nem akar elmenni, napoljuk el, vagy vegyük le a rontást stb.
Fő problémája a Parapszichológiai Centrum által beígért 5.000.000 ft-os nyeremény. Ezt szeretné elvinni, de mindig csak, újabb megrendelhető könyvet ajánlanak, jó pár ezer forintért.

Legújabban a helyi rendőrkapitányság által kiküldött papírt kaptuk meg, hogy megjött Pápáról az elmeorvosi szakértői vélemény és bemehet megtekinteni. Bár ettől biztosan fél. Már többször küldték el elmeorvosi kivizsgálásra. Ezt megelőzendő, Ő keresett fel híres professzorokat és kért igazolást, hogy Ő normális. Ő az egyetlen ember, akit ismerünk, akinek két papírja van róla (hivatalos, stemplis), hogy normális.

Ez a kis történet, arra szolgál, hogy mindenki vonja le a megfelelő tanulságot belőle.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat