x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

BALSIKERŰ PRÓBÁLKOZÁS

Csendes kisváros elismert autószerelője, gyakran látogatta a Boszorkányszövetség stúdióját. Nagyon érdekelték az ezoterikus technikák és ezeket próbálta felmérni, hogy érdemes e tanulnia. Lelkes is volt és felajánlotta, hogy van egy autóversenyző barátja, akinek Ő tartja karban a kocsiját és arra, ha csináltatunk egy VÖRÖS RÉBÉK-es matricát, nagy méretben, elintézi, hogy azzal versenyezzen. Jó reklám lehet a stúdiónak. Nem fogadtuk el az ajánlatát, de láttuk, hogy nagyon érdekli az okkult tevékenység és igyekszik minden változtatás nélkül összehozni a materialista és az asztrális nézeteket. Ezt értékeltük és ezek után nagyobb belelátást biztosítottunk neki a munkánk komolyabb részébe.

Egy átlagos Esbathon, megengedtük neki, hogy részt vegyen egy komolyabb spiritiszta szeánszon, egy asztaltáncoltatáson. Ő is beülhetett a körbe. Először nagyon meglepődött, de szép lassan belejött. Nagyon közlékeny szellemet sikerült kifogni és így minden kérdésre megfelelő válaszokat kaptunk. Ez az élmény rettenetesen feldobta, erről beszélt napokig a családjának és a barátainak.

Hétfőn délelőtt még elmesélte az autószerelő segédeinek is és utána elindult az anyagbeszerzői körútjára.

A segédek mivel, az nap kevés volt a munka, már délután unatkoztak, kitalálták, hogy idézzenek szellemet. Az ebédlőben volt egy kör alakú asztal, ezt ülték körül és a hallottak alapján próbáltak szellemet idézni. Fő kérdésük az volt, hogy kit idézzenek meg. Az egyik kitalálta, hogy Hitlert. Mikor összeérintették az ujjaikat és kimondták
a Hitler nevét, hatalmas dörrenéssel becsapódott a műhely kazánlemezekből összehegesztett ( több mázsás, két ember tudta csak reggelente kitárni) kapuja. Az asztal ugrálni kezdett, a levegő lehűlt, gyanús zörejek jöttek minden sarokból. A segédek megijedtek, felugrottak az asztaltól és mind szaladt a kocsijához és elinaltak.

Délután visszaért a főnök. Látta, hogy nincs ott senki, lelakatolta a műhely ajtaját és ment a házhoz. A ház a műhely mellett volt, közös volt az udvaruk. A felesége kisírt szemmel, karján a kéthónapos ikrekkel fogadta. Elmesélte, hogy a nappali fényben minden villanykörte felvillant és elaludt, utána mintha hidegebb lett volna és a békésen alvó ikreket, valami dobálni és rángatni kezdte a kiságyban. Nagyon megijedt és ezért kezdett el sírni. Most az anyjuk karjában, nyugodtak és békések voltak.

Mikor bealkonyodott, érte Őket a meglepetés, nem lehetett felkapcsolni a villanyt, nem tudták a Tv-t bekapcsolni és nem tudták a piciknek az ételét megmelegíteni. Gyertyákat gyújtottak minden helyiségben, de amikor átmentek a másik szobába, mintha valaki elfújta volna a gyertyát, állandóan újra kellett gyújtani. Lefektették az ikreket, de alig hogy elaludtak, valaki vagy valami, elkezdte rángatni és dobálni őket a kiságyban. Ezért kettejük közé fektették őket, de így nem tudtak aludni, minden gyanús neszt, súrlódást és zörejt, léptekkel keverve hallottak. Borzasztó éjszakájuk volt.

Reggel megjöttek a segédek. Nagy nehezen kibökték, hogy mi történt tegnap. Ő már sejtette, hogy nagy baj van. Megnézték, a műhelyben sem volt áram, így néhány orrba verés ígéretével hazaküldte a segédeket, hogy szerda reggel jelentkezzenek. A feleségét az ikrekkel elvitte az anyóshoz és keresett egy villanyszerelőt.

A villanyszerelő átnézett mindent és azt mondta, az összes vezeték leégett a házban, így újra kell vezetékezni mindent. Ezt, ha még segítséget is hív, csak holnapra tudja megcsinálni.

Másnapra valóban kész lett minden. Ekkor derült ki, hogy minden gép és kapcsoló ki van égve. leégett a hűtő, a mosógép, a mikró, a villanytűzhely, a villanybojler és a TV is. Mindenből újat kellet vennie. A villanykörtékkel bajban volt. Az üzletben, mikor vette kipróbálta, világítottak, a lakásban ne akartak égni. Majd megütötte a guta, otthagyott mindent a villanyszerelőkre (had kínlódjanak) és Ő is a felesége után ment az anyóshoz. Így volt valami nyugalmuk.

Másnap ismét telefonált a villanyszerelő, kész van. Sietett átvenni mindent. A szerelő megmutatta neki, hogy működnek az új elektromos berendezések és már nincs semmi baj. De estére akadt néhány meglepetés, jó néhány villanykörte nem működött, az új Tv magától kikapcsolt néha, az új villanytűzhely hol működött-hol nem. A házban sem múltak el a megmagyarázhatatlan zajok. Gyertyát gyújtott (ahogy a stúdióban látta, szellemidézés előtt) és ügyelt rá, hogy újra gyújtsa, ha elalszik.

Pénteken reggel, már a stúdióban volt és tanácsot kért. Mondták neki, hogy jól csinálta a gyertyagyújtást és délután kimegy egy pár emberünk és megnézi, mi okozza a problémát.

A házában csináltak egy asztaltáncoltatásos szellemidézést, amin Ő is részt vehetett. Ekkor kiderült, hogy a ludas nem Hitler volt, hanem a Bitzó bácsi, a ház régi tulajdonosa, akitől megvették. Egy mogorva, magának való idős ember volt, aki nem barátkozott senkivel, ezért nem nagyon szerették a környéken és ezért Ő sem szeretett senkit. Nem akart Ő ekkora zűrt csinálni, de nem volt tisztában az erejével és nagyon felbosszantották a segédek és minden áron figyelmeztetni szerette volna a házban lévőket, hogy sok gonosz lélek jelent meg,a pancser idézés hatására a környéken. Ezektől próbálta megóvni a családot, de ez lett a vége.

Felmerült a kérdés, mi legyen Bitzó bácsival? Ő ragaszkodott hozzá, hogy ne küldjük el, mer személyesen is ismerte és tudja, hogy a mogorvasága ellenére is jó ember volt. Ragaszkodott a házához és csak akkor adta el, mikor szeretetotthonba kellett bemennie, hogy biztosítva legyen az orvosi ellátása.

Figyelmeztettük, hogy lehet nekik a familiáris szellemük, de ha legkisebb zűrt is tapasztalják, el kell küldeni az öreget. Két hét múlva visszamentünk és újból megidéztük, nem volt vele semmi baj, így  jóvá hagytuk, hogy maradjon meg házi szellemnek.

Hála a segédeinek, egy pár százezerért szerzett egy familiáris szellemet. Évek óta semmi probléma sincs a ház és a műhely körül.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat