x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

 12. A matv sztori 2. rsz

 11. A matv sztori 1. rsz

 10. Oda-vissza, adok-kapok

 9. Egy komoly hivatalos panasz

 8. Egy komoly gy

 7. Palizsi prblkozs 2.

 6. Bolond de nem hlye
(Egy lett kvetse)

 5. Szerelmi ronts s kts

 4. Balsiker prblkozs

 3. Egy tnkre ment let

 2. Palizsi prblkozs

 1. A bolond ra

 

Cikkek

Oda-vissza, adok-kapok

Egy nyárvégi csendes napon, csörög a telefon a stúdióban. Kétségbe esett kanhang kér sürgős segítséget, nagy rontás van rajta. Másnapra kapott időpontot.


Másnap a megbeszélt időben megjelenik, egy középtermetű, középkorú, enyhén kopaszodó emberke és előadja a panaszát:
Kb. három hónapja megismerkedett egy nővel. Nagyon szép volt minden, nagy szerelem, jó szex, minden harmonikusan a legnagyobb rendben. Mivel a szakmája szobafestő és mázoló volt, felajánlotta a nőnek, hogy felújítja a lakását. Kifestette, átmázolta, a parkettát felcsiszolta és átlakkozta. Teljesen készre csinálta a nője lakását. Ez után (érdekes módon) rövid idő alatt (egy - két hét) megromlott a kapcsolatuk és a nő elhajtotta.


Ez után, még néhányszor próbálkozott a béküléssel, de a nő mindig eltanácsolta magától, sőt meg is fenyegette, hogy "ha nem kopik le róla, megátkozza".


És mit tesz isten, prosztatagyulladás jelenik meg szobafestőnknél. Rohan az orvoshoz, egyszer- kétszer megtojózzák, felírnak egy halom gyógyszert és a rendszeres szedésük ellenére sem akar javulni semmi. Hetek telnek el, semmi javulás, kétnaponta jár az urológus fülét rágni.


Az urológus csendesen hallgatja a szöveget, és egyszer csak azt mondja a páciensnek, én már nem tudok magán segíteni, keresse meg a Vörös Rébéket, majd ott rendbe hozzák. Hát így kavarodott felénk. Elmondta, hogy már egy hónapja nem tud dolgozni a prosztatagyulladás miatt és az orvos nem tudott rajta segíteni. Szeretne egy rontáslevétellel megszabadulni a nyűgjétől.


Egy rontáslevételi viaszbábus kezelést kapott és megkönnyebbülve távozott.


Három nap múlva telefonált, hogy teljesen tünetmentes lett. Elment az orvoshoz is megköszönni a jó tanácsot, de jelezte, hogy szeretne még eljönni hozzánk. Hát lelke rajta, jöjjön.


Néhány nap múlva beállít a stúdióba és hímez - hámoz, mekeg - makog, a végén kiköpi, Ő szeretné ezt a sok kínt, amit átélt, visszaküldeni a nőnek. Szeretne neki csináltatni egy petefészek gyulladást.


Nem lehet lebeszélni. Nem érdekli, hogy gonosz dolog, karma meg miegyéb. Legyen petefészek gyulladás. A kérdésre, hogy van valamilyen személyes dolog az illetőtől (fotó, hajszál, köröm, ruhadarab stb.), a válasz nemleges. Hát e nélkül nem lehet megcsinálni, elküldtük, hogy próbáljon meg szerezni valamit. Úgy is össze vannak veszve, hátha elfelejti.


Néhány nap múlva beállít (bejelentkezés nélkül), kivárja a sorát és vigyorogva az asztalra tesz egy csomóba gyűrt nejlonzacskót.
- Itt a legjobb trófea!
- Mi van benne?
- Hát összefutottan a nővel, volt egy kis etye-petye és amikor kihúztam a tampont belőle, megmentettem. Ennél tökéletesebb darab nem kell.


A Mágus majdnem lefordult a székről, de rettenetesen felgyorsult a munkával kapcsolatosan. Távirányítással felmérte a trófea asztrális kisugárzását és villámgyorsan megcsinálta a woodoobábus rontást, a maximális igény szerint. A paciensre rászólt:
- A tampont vigye haza és addig míg a kívánt hatást el nem érjük, akassza fel a szobában a csillárjára. Most pedig siessen haza, nehogy megszakadjon az asztrális erőtér.


A paciens loholt hazafelé és intézte az utasításokat.


Egy hét múlva telefonált:
- Nagyon köszönöm Mágus úr. Tegnap összefutottam a nővel és Ő panaszkodott, hogy fáj a méhe és a petefészke. Nagyon jól sikerült ez a visszaadás, de szeretném kérni, hogy egy kicsit még erősítse meg, hogy legalább annyit szenvedjen, mint én szenvedtem a prosztatagyulladásommal.
- Jó, rendben, a tampon még a csilláron lóg?
- Igen, pontosan úgy, ahogy tetszett mondani.
- Akkor intézze úgy, hogy tizenkilenc óra előtt öt perccel legyen forró vize. Töltse egy csészébe és lógassa bele a tampont. Csinál egy ötperces teát belőle és pontosan tizenkilenc órakor megissza. Ekkor tudom a stúdióban a legjobban felerősíteni a pete-fészekgyulladást. Érti, amit mondok?
- Igen.
- Jó. Akkor pontosan így csinálja és szinkronban megoldjuk a problémát.


A sok visszafojtott röhögés, elemi erővel robbant ki a stúdióban. A bruhahák ugráltak kifelé az ablakon az udvarra és onnan meg sem álltak az utcáig. Kevés az esély, hogy a páciens meghallotta volna. De többet a legnagyobb rosszindulatával sem jelenezett.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat