x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Abafi Cézár

Jólia Joker

Vita

Sarah

Ambrusné Botos Ibolya

Juhász Józsefné

 

 

VITA
BOSZORKÁNY FŐPAPNŐ

 

A Magyar Boszorkányszövetség nagy Covenjének a tagja, az észak- Dunántúli territórium vezetője. Az új generációhoz tartozik de Angliában is tanult. Anyanyelvi szinten beszél angolul. Most tanul franciául, németül és spanyolul. Professzionálisan képzett, tudásszintje megfelel a modern kor boszorkánytudományának. Minden mágikus rendszerben otthon van. Magas tisztséget tölt be a szövetség hierarchiájában.

 


A szövetség lazább ügyeit irányítja. Ő szervezi a zarándokutakat, a mágikus kirándulásokat és a boszorkány nyílt napokat. Szívesen tart bemutatókat a szakrális ruhákkal és a mágikus használati tárgyakkal kapcsolatban.

 


Amúgy életvidám teremtés. Második diplomájának a megszerzésére törekszik.

 


A kardok és tőrök mágikus feltöltésének a nagymestere. A nagy Coven avatási rituáléin a summoner szerepét tölti be

 A nagy Coven szakrális kardjának és speciális serlegének az őrzője. Ez nagyon nagy megbecsülést és rangot jelent a boszorkányok szemében.

 

- Vita, mesély egy kicsit magadról, hogy jött és mióta vagy boszorkány. Milyen ruhákat és ételeket szeretsz. Mi a hobbid és mi a jövőképed?

 

- 1996 óta vagyok a szövetség tagja. Apám ismerte az akkori Főpapnőt és így kezdtem el tanulni. A szüleimet érdekli az okkultizmus, de nem boszorkányok, szimpatizánsok. A Magyar Boszorkányszövetség támogatásával jutottam ki Angliába tanulni. Az ottani boszorkányszövetség szerzett munkát és így éveket kint tudtam maradni tanulni. Így beszélem anyanyelvi szinten az angolt..

 


-Magyarországon vizsgáztam le és Cézár avatott Főpapnővé.

 

Imádom a természetet. Főleg vadvízi túrákon szoktam résztvenni. Szívesen biciklizek és úszok. Szeretem az állatokat. Megszállott természetvédő vagyok. Minden valamire való, természetérdekében rendezett tüntetésen igyekszem résztvenni.

 

Főleg vegetáriánus ételeket fogyasztok. Szeretem a jó vörösbort, mértékkel. Boszi előadásokra és rendezvényekre fekete ruhában szoktam menni, de szeretem a színes ruhadarabokat is.

 

A hobbim a szövetségben végzett munkám és a tanulás. Amikor van egy kis időm, azonnal tanulok. Vagy egy kis boszi továbbképzést vagy valamilyen nyelvet.

 

 

Köszönöm Vita. Üzensz valamit az olvasóknak?

 

TANULJATOK, MEGÉRI!Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat