x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Abafi Cézár

Jólia Joker

Vita

Sarah

Ambrusné Botos Ibolya

Juhász Józsefné

 

 

AMBRUSZNÉ BOTOS IBOLYA
BOSZORKÁNY PAPNŐ

 

A Magyar Boszorkányszövetség Kelet-magyarországi Territórium vezetője. Utazó boszorkány is, szívesen tart előadásokat és bemutatókat az ország bármely pontján.

 

Régi boszorkány, sikeresen ötvözi a régi tudást a modernkori boszorkányság elveivel. Szívesen kutat a florklorisztikus boszorkány praktikák érdekében. Családjában több generáción keresztül előfordultak okkult képességekkel bíró emberek. Panaszkodik, hogy kislány korában sokkal könnyebben tudott asztrálisan utazni, mint mostanában. Ezt a sok rádiósugárzásnak tulajdonítja, ebben több neves boszorkány is osztja a nézetét.

 

Otthon, izlésesen berendezett studióban fogadja a vendégeket és az érdeklődőket.

 

Az egyik legaktívabb territóriumi vezető. Nagy felderítő kóklerség ügyében. Utazásai során felírja és lejelenti Cézárnak a bejelentés nélkül dolgozó, önjelölt jósokat, mágusokat és boszorkányokat. A későbbiekben, a tisztulási folyamat elindítása után nagy jelentősége lesz a munkájának. Sokat köszönhet neki a szövetség.

 

Erősen családcentrikus. Saját kislánya mellett, Ő neveli a kis unokáját is. Mind kettőnek megvannak a boszorkány vénái.

 

Boldog családi kapcsolatban él. A férje csontkovács. Kiegészítik egymást. Ha Ő nem tud a boszorkány praktikákkal segíteni, segít a férje, természetgyógyászati módszerekkel.

 

Szabályos certifikával rendelkező, jól felszerelt rendelő áll az igénylők rendelkezésére.

 

- Ibolya mesélj egy kicsit magadról, hogy jött és mióta vagy boszorkány. Milyen ruhákat, teleket és italokat szeretsz. Mi a hobbid és mi a jövőképed?

 

-Hat éves korom óta érzem magam boszorkánynak. Ekkor még megjelentek az első jelek, megérzések, testből kilépések. Tizenhárom éves koromban a falu boszorkánya magához hivatott, megfogta a kezem, mormogott valamit és meghalt. Ekkor adta át a tudását. Teljesen megváltozott az életem, de igyekeztem elfojtani. Normálisan dolgoztam, de közben a lehetőségekhez mérten igyekeztem továbbképezni magam. Az erőt megkaptam a banyától. Alapító tagja vagyok a Magyar Boszorkányszövetségnek. Nagyon jónak tartom, hogy megalakult a szövetség. Én is vittem be tudást, de tőlük is nagyon sokat tanultam. Én a népi tudást vittem be, ők az univerzális tudást hozták. A kettő nagyon jól passzol egymáshoz, kiegészítik egymást. Bármilyen ruhát felveszek, csak tiszta és takaros legyen. Mindent megeszek. Inni csak vörösbort iszom, de csak a Fekete Hold rituális boszorkány bort, azt is csak a rituálék alkalmával. Elsődleges hobbim a családom és a gyerekek nevelése. Másodlagos hobbim a boszorkányság, továbbra is képzem magam és mindent megteszek azért, hogy a kóklereket és nem az ezotériába való önjelölteket kiszorítsuk a közéletből.

 

 

-Köszönöm Ibolya. Üzensz valamit az olvasóknak?

 

- BIZZATOK A BOSZORKÁNYOKBAN (az igaziakban), BEVÁLIK!Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat