x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

A mellékelt képen a népszerű színész, rendező, színigazgató látható asztaltáncoltatás közben. Vajon Pistánk mire kíváncsi,tán csak nem új színháza jövőjére? Azt nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő, de mi kívánunk
Verebes Pistának és színházának sok sikert!


P.SZ.T.Magazin 1991.10..25

 

Hajnali kakasszó boszorkányokkal


Látványos, és ha eltekintünk a gellérthegyi boszorkányszombatokról szóló bizonytalan eredetű tudósításoktól, mind ez ideig egyedülálló esemény színhelye volt a zamárdi Hotel Família, ahol a közelmúltban megrendezték az első nemzetközi jóstalálkozót, melyen a külföldi tekintélyek mellett felvonultak az ország legnevesebb vajákosai: jósok, asztrológusok, álomfejtők, kristálygömbnézők, tenyérjósok, kártyavetők, gyógyfüvesek, ördögűzők, hipnotizőrök, spiritiszták, boszorkányok, hogy a nyilvánosság elé lépjenek.
Talán mondani sem kell, hogy milyen nagy keletjük volt a különböző módszerekkel -kártya, tenyér, kávézacc, csillagok - dolgozó jósoknak. Csupán az ördögűzőnek nem akadt munkája, vagy azért nem, mert még az ördög sem merte megzavarni ezt az illusztris társaságot, vagy azért - és ez a valószínűbb -, mert másutt talált magának sokkal jövedelmezőbb elfoglaltságot.
Nagy ámulatot keltett Blnger Vilmos hipnotizőr produkciója, aki bemelegítésként néhány önkéntes vállalkozó kezét cövekeíte az asztalhoz, majd deszkamerewé bűvölte a televízió szkeptikus riporterét, és helyezte palló gyanánt a bokájánál, tarkójánál két székre. Még sétálni is lehetett volna a hasán. A spiritiszták éjjel a kísértetek órájában találkoztak egymással és a szellemekkel a szálloda gyertya világította picéjében. A termetes asztalt látva többen kétkedésüknek adtak hangot, mondván: ehhez odaátról Toldi Miklós kéne, ám a túlvilágiak nem hagyták cserben híveiket. A rádió neves riportere pedig - mi mindenre képes egy újságíró a sztori kedvéért - az asztal alá bújva, mikrofonnal a kezében próbált nyomára jutni a kopogó asztal titkának.
Természetesen voltak kevésbé idegborzoló látványosságok is. Vívlanne Crowley, az ír Jósnők Szövetségének tagja igazi, tőről metszett boszorkány (polgári foglalkozása egyébként pszichológus) hófehér ruhában, varázseszközeivel felfegyverkezve meghatóan szép szertartással áldozott a régiek istennőinek, Artemisznek, Athénének, Diannának, Aphroditének, és ki győzné még a neveket felsorolni.
A találkozó sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy megalakul a Magyar Boszorkányszövetség

 

A szövetségek világában miért éppen nekik nem lenne helyük a nap alatt, követve ezzel a nyugati példát, ahol immár több százezren vallják magukat az idők messzeségéből eredő mágikus, misztikus kultuszokkal átszőtt ősi hit követőinek. Egyes elméletek szerint a boszorkányság, azaz a Természetanya tisztelete a kereszténység előtti Európa mágikus vallása volt, amit azután az inkvizíció rettenetes

eszközökkel igyekezett kiirtani. Mások - Európán túllépve -sokkal egyetemesebb eredetet tulajdonítanak neki, és visszanyúlnak azokba a mitikus időkbe, amikor a nőistenek uralmát még nem döntötték meg a férfiistenek. De hagyjuk a messzire vezető és szerteágazó téma tárgyalását az októberben megjelenő Zöld Boszorkány újságra, s most csupán arról faggattuk az illetékeseket, hogy ki lehet boszorkány?
A szövetség tagja lehet nemre, fajra és felekezetre való tekintet nélkül mindenki, aki érdeklődik ez iránt az ősi hit, filozófia, mágikus szertartások, ezoterikus tudományok iránt, esetleg rendelkezik valamilyen okkult képességgel, és ezt az adottságát szeretné továbbfejleszteni. A tagság önmagában nem jelent egyet a beavatott boszorkánysággal, az ehhez szükséges tudást a szövetség által rendezett tanfolyamokon lehet majd elsajátítani. A beavatottságnak három fokozata van, de ezekkel egyelőre még senki nem rendelkezik Magyarországon. Az ír és a kaliforniai szövetség azonban minden segítséget megígért.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat