x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

 

Tudósítás a boszorkány fesztiválról

A Budapesten megrendezett őszi nagy boszorkányfesztivál előadói bevonták a közönséget is egy-egy szeánszukba. Nagy volt az érdeklődés dr. Rátkai Júlia mágus és császári papnő rontáslevételén, amelyet a színpadon egy önként jelentkezőn viaszöntéssel hajtott végre. Az asztaltáncoltatás szintén nagy sikert aratott, de egyben félelmetes látványt is nyújtott, amikor egy avatott boszorkány a szellemvilággal kapcsolatba lépett, és közvetített, mire az asztal a körbeülők kezei alatt egyszer csak megmozdult.

A helyszínen dr. Rátkai Júliával készítettünk interjút, melyből az is kiderül, hogy ki és mikor szentelte fel őt boszorkánnyá, valamint a fesztiválon látottak alapján több érdekesség is felkeltette érdeklődésünket, amelyeket megosztunk az olvasókkal.
- Dombóváron születtem, és már pólyás koromban a nagyanyám az ágy alá bújtatott, ott szentelt fel boszorkánynak mondta a Júlia Joker stúdió vezetője, majd így folytatta: Nagyanyám ólomöntéssel, viaszöntéssel és gyógyfüvekkel is gyógyított, de csontkovácsként is elismert volt környezetében. Emlékszem, ahogy cseperedtem, magával hívott a rétre füveket gyűjteni, miközben elmesélte azok gyógyító hatását. Ahogy teltek az évek, egyre inkább belém ivódott ez a boszorkányos tudomány. Ma már kártyajóslással, ördögűzéssel, szerelmi varázslattal, tenyérjóslással, kristálygömb jóslással és lelkisegély-szolgálattal is foglalkozom.
- A viaszöntés milyen hatással bír az emberi. Lélekre, szervezetre? -Nos, elmondhatom, hogy a viaszöntés sok mindenre jó. Diákok esetében memóriafejlesztő, üzletembereknek és vállalkozóknak sikert hozhat, de gyógymódként is alkalmazható. Vigyázni kell a kimondott szó jelentőségére is. Ha valaki átkot szór embertársára, rokonára, vagy éppen a gyermekére, az be is következhet. Az átok semlegesítésére is alkalmazom a viaszöntést. Az ördögűzés már bonyolultabb, és több napos rituálét kíván, de három nap és három éjszaka alatt ezt is megoldom.

-Hogyan vagy miből lehet megállapítani, ha valaki rontás alatt van?
-A viasz és az ólom alakjából is látni lehet a rontás jeleit, de magán az egyénen is megmutatkozik. A rontás alatt álló egyén izgága, nyugtalan, almatlanságban vagy étvágytalanságban szenved.

-Távjóslással is foglalkozik?

- Igen, az ország minden tájáról, de még Amerikából is felkeresnek. Ebben az esetben kártyát vetek, és telefonon értekezünk, hogy kinek mit hoz a jövő, az elkövetkezendő időszakban mire kell vigyáznia. Egy-egy személynél, ha időben jelentkezik, és tragédiát látok az életében, azt karmikus módszerekkel, felsőbb szellemek által meg tudom akadályozni.
- Ön, saját jövője iránti kíváncsiságból, fordult-e már jósnőhöz? - Érdekes kérdés, de magamnak is vetettem már kártyát, így bepillantást nyertem saját sorsomba. Viszont, hogy, kontrolláljam saját magamra szabott jóslatomat -a baráti körömben lévő és hasonló adottságokkal rendelkező jósoknak is ugyanazt mutatta a kártya, mint nekem.

-Idővel kit tartana érdemesnek arra, hogy átadja neki boszorkánytudományát?

- Ez a fajta képesség nagy felelősséget foglal magában, ugyanis az emberek bizalmával nem szabad játszani és visszaélni. Elsősorban a gyerekeimnek és az unokáimnak szeretném továbbadni öröklött tudományomat, továbbá csak megbízható és jó intuícióval rendelkező egyének jöhetnek nálam számításba.

-Milyen üzeneteket küldene az emberiség számára?


-Az emberiségnek szeretetre és nyugalomra van szüksége, ezért, ami nekünk örömet okoz, azt mi is viszonozzuk.
A kora délutáni órákban a nap legérdekesebb eseményére, az asztaltáncoltatásra is sor került. A nézőközönségnek még a lélegzete is elállt, amikor az asztal egyszer csak mozogni kezdett. Ezt az asztalt körbeülők egyik - nemrég elhunyt - hozzátartozója szellemének érkezése idézte elő. A médium kérdéseket tett fel a jelenlévő szellemnek mire az megnyugtató válaszokat adott menyének, akivel földi életében viszályban voltak. A szeánsz alatt úgynevezett rossz szellem is be akart furakodni egy diskurzusra, de egy "távozz békével" felszólításra eltűnt az éterben. A legfiatalabb résztvevővel, egy ötéves budapesti kislánnyal is megismerkedtünk. Beszélgetésünk során kiderült róla, hogy ő "Aranyeső" és igaz kis boszorkánypalánta. Édesanyja elmondása szerint a kislánynak nagyon jó megérzései vannak, és beszélgetni is szokott elhunyt nagymamájával. A kislány még az alkalomhoz illő esernyőjét is kinyitotta, miközben megmutatta a kezében lévő, "varázsgyöngyökkel" kirakott, fehér követ.

Bróda Ibolya
Fotó: Such TamásSzövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat