x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek


Kecskevérben fürdött a tiszteletdíjas egyiptomi démon
Satánista szeánszot filmeztek

BUDAPEST - Sátánisták. Darabolós gyilkosokként vagy őrültekként tartják őket nyilván. Ölnek és áldozatokat mutatnak be. Ők azt mondják, parancsra teszik, az ördög parancsára. Ezt tették tegnap este is, egy családi ház kertjében.

A különös alakok arcát, testét lepel borította. Kizárólag az égő fáklyákkal és mécsesekkel kirakott körben mozogtak. A kör szélén felállított oltár, rajta egy meztelen nő feküdt. A rituálé kezdetekor egy kecskét feszítettek meg, majd egyikőjük egyszeriben átmetszette a torkát. A vérét kupában fogták fel, a szívét pillanatok alatt kivágták. Az oltáron fekvő meztelen testet fehér lepedőbe burkolták és bekenték vérrel. A kupa lassan körbe járt, a szívet nyersen megették. A kecskét Szélért, az ősi egyiptomi démonért áldozták fel.
A szertartás végeztével a leplek lekerültek, a vért lemosták maguk-
ról. Az oltáron fekvő nő felöltözött, de K. Tünde (22) hangja - akár a kocsonya - még percek múlva is remegett: - Kizárólag pénzért vállaltam az egészet. Jó, hogy túlvagyok rajta,
mert babonás vagyok. Ha belém
bújt a démon, mindenképpen elmegyek orvoshoz, és kezeltetem magam. Remélem, erre azért nem kerül sor, csak imitálták az egészet.
A szertartás vezére M. C. József (40) volt, ő találta ki az egészet: -Egy dokumentumfilm felvételei készültek az imént. Tudja, manapság nagyon sok ember vallja magát sátánistának, anélkül hogy bármit is tudnának róluk. Évek óta kapcsolatban állunk az aszódi javító-nevelő intézet nevelőivel, akik létrehozták a Palló 99. elnevezésű csoportot. Ők a sátánizmus ellen emelték fel a hangukat. Többször jártam az intézetben, ahol munkájuk eredményeképpen csupán egy srác akadt, aki komolyan gondolta, hogy a sátán küldötte.
A film azzal a szándékkal készült, inkább nézzék a fiatalok, mint csinálják. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az "eredeti" szeánszon jóval vadabb dolgokat is művelnek.
A kecskéből végül pörkölt készült. Arra a kérdésre, hogy mit üzennek az állatvédőknek, Szuszi, a sátán böllere válaszolt: - Nem kell az ingyencirkusz. A húsevők jól tudják, egyik állat sem lesz öngyilkos, amelyik a tányérba kerül.


Blikk 1995.09.26

 

Jóslat a jövőről

Éppen tizenkét hónappal ezelőtt félig lehúzott redőnyök mögött, sejtelmes félhomályban Barabás Hajnal, foglalkozására nézve boszorkány, 600 forintért nagy példányszámot, sok olvasót és nagy sikert jósolt a Kiskegyednek.
- Szeretnénk, ha kivetné a kártyákból, milyen lesz lapunk második éve.
Emelés után körberakja a lapokat, és egyenként mutatja:
- Van itt egy tudósféle ember, aki mértékadó, s egy oroszlán, akit legyőz. A kártya szerint a következő évben lesz valami harc, ami győzelemmel végződik. A múlt kártyáiban valami nehézséget látok a kezdeteknél. Ez a kártya az anyaság, a család jelképe. Azt jelenti, hogy a lapnak ilyesmivel kell foglalkoznia. Az emberek szerencsés lapnak tartják a Kiskegyedet. S itt a Jupiter, a szerencsés bolygó. Sikert jelent, további sok sikert.
-Biztos?
- Én nem hazudok. Hozott sorsokból jósolok csak. Nyugodtan elhihetik. A siker maguk mellett marad. (dog)Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat