x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

 

A boszorkányok is szilvesztereznek

 

 

Korona, kard, füstölők

- Ilyenkor könnyű ételeket eszünk. Holdacska, napocska alakú sütiket, mézes dolgokat, misebort nyitunk. Az ünnepség naplemente után kezdődik és éjjel kettőig-háromig tart. Mindenki felveszi az ünneplőruháját és elhozza a kellékeit: a koronát, nekem ezüst van, a tőrt, a kardot és a varázspálcát. Ez utóbbit mindenki maga készíti természetes anyagból. Műanyag nem lehet. A kard a szellemidézéshez kell, azzal hívjuk őket. Füstölőt égetünk, táncolunk. A boszikat sokan a sátánistákkal veszik egy kalap alá. Ez marhaság! A boszorkányság is vallás, mi is úgy vagyunk bejegyezve, mint egyház. A hívekkel együtt tizenegyezren vagyunk. A boszorkánysághoz adottság kell. Mindenkiben működik a hetedik érzék, a kérdés az, hogy mennyire tudod fejleszteni. A Halloweennek főleg az USA-ban és Angliában vannak hagyományai. Jó nevű boszik zártkörű mágiát szoktak rendezni. Ezt idén mi is megtesszük. Ezen napon emberek nem siratják a halottaikat, hanem megnyugvást kérnek nekik.

Ilyenkor mulatni kell!

Abafi Cézár, a boszorkányszövetség elnöke is boszorkány, mi más lenne. Igen, férfiak is lehetnek, maximum boszorkánymesternek híják őket.

-Ez a nap a nagy napforduló, a boszorkányév szilvesztere­ magyarázza Abafi Cézár. Erre a napra a katolikus egyház is igényt tartott, így lett november 1-je a halottak napja. A boszorkányvallásban napnyugtától napnyugtáig számolnak egy napot. Eszerint a Halloween napnyugtakor kezdődik és a következő napnyugtáig tart. Ez a boszorkányév utolsó napja, amikor Feltámadnak a szellemek. Angolszászszokás szerint ilyenkor mulatni kell, az emberek jelmezbe bújnak, ijesztgetik egymást.

Az ünneplésnek ez a formája már nálunk is egyre népszerűbb. Mi, boszorkányok természetesen zárt körben, vidáman ünnepelünk. A vallásunk ősi vallás. A katolikus vallás próbálta megsemmisíteni, átformálni katolikus ünneppé. A szent helyekre építették a templomaikat. Igyekeztek elfoglalni a szakrális helyeket, ahol jó a földsugárzás.

A Halloween-t nálunk is egyre többen ismerik,
ha másról nem, hát a töklámpásról. Mivel ez a nap
a boszorkányok szilvesztere, két fő boszit faggattunk a titkokról.

Kártya és kristálygömb

Az összejöveteleinken varázskört rajzolunk, és isten tiszteletszerű nagy, csoportos mágiát tartunk. Megbeszéljük, mi történt az előző évben, boszorkánytáncot járunk körben vagy spirálban. Ólmot öntünk, kártyából jósolunk, vagy kristálygömbból. Persze semmi különös nem derül ki ezen a napon, végül is 365 nap elig ajósláshoz. November elejére vége a szüretnek, mindent betakarítottak. Megvannak a gyümölcsök, az emberek készülnek a télre. llyenkor kezdodik a következo fél év, ami negatív hatású, hiszen nem terem semmi. A nyári-tavaszi idoszak a holdistennoé, az oszi-téli a szarvasistené. Az egyik no, a másik férfi, párban vannak egységben. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Ez a páros uralja a Földet. A no,a holdistennto, a nagy anyaistenno a hold változásának megfeleloen hárorn részbol áll. A növeko hold a szuz, a telihold imfa, a fogyó hold pedig a banya. A szarvas isten tulaj donképpen a napnak felel meg, tehát nincsenek ilyen jellegű változásai. Ketten együtt szó szerint isteni párt alkotnak.

Meglepetés (2002)Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat