x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

Varázslatos utak, mágikus utazások

Aligha létezik ember, akiben időről időre ne lobbanna lángra a kíváncsiság, akit ne hajtana a felfedezés izgalma, akit ne indítana távoli tájakra a megismerés vágya, öröme. Az egyik legcsodálatosabb, amit megtapasztalhatunk, az ismeretlen, titokzatos nagyvilág. Általa tanulunk meg újra gyermekként álmélkodni, a mindennapok szürke unalmán túl, élesebben és máshogy érzékelni. Olyan embert faggatok úti élményeiről, aki utazni a mindennapi ember által ismert, de a megszokottól eltérő módon is szokott. Beszélgetőpartnerem Abafi Cézár, a Magyar Boszorkány Szövetség szakrális vezetője. Vidám szikrák gyúltak a szemében, amint a témát említettem, fölösleges is azt kérdeznem, szeret-e utazni.
- Jaj, nagyon szeretek. Utazni, megtapasztalni a világot csodálatos dolog. Figyelni minden apróságra; gondosan elraktározni, a látottakat. Végülis teljesen, mindegy, hogy külföldre megy, vagy itthon kel útra az ember, egy a lényeg, élvezettel tegye; engedje magához közel az örömet, a pozitív élményeket. Én ahányszor csak megtehetem, utazok.
- Volt olyan útja, ami a mai napig jelentősebb, mint a többi, ami meghatározóvá vált az életében?
- Mindegyik meghatározó. Nem tudok kiemelni egyet sem, helyesebben úgy is fogalmazhatnék, hogy az egyik ezért, a másik azért volt kiemelkedő. Amire gondolok, azok nem nagy dolgok, ízek, illatok, szép tájak, épületek, tréfás helyzetek. Szeretek hajózni, tevézni, napozni, habár azzal vigyáznom kell, mert egy nap alatt leégek, s akkor a többi napot kénytelen
Vagyok valami jófajta, hűvös kocsmafélében eltölteni. Az sem rossz, érdekes emberekkel lehet megismerkedni, jókat enni, inni, mert az is fontos -, nagyon szeretem a helyi specialitásokat, ettem már tevehúst, krokodilt, kígyót, - mondjuk az pálinka volt, szóval a kígyót azt ittam.
- Mennyiben más egy szakmai út? Rendszeresen. Jár boszorkánytalálkozókra. Hogyan utaznak?
- Haha. Hát nem seprűnyélen, az biztos. Felülünk a repülőgépre. Egyébként sincs különbség, ott is figyelni, tapasztalni, élményeket gyűjteni, ez a fontos, és a legfontosabb: sokat, sokat nevetni.
-S milyen a boszorkánykonyha? Semmi "Legelőszőrbutabékatekerülszbeafazékba "?
-Á, nincs 6éka, a bio-irányzat az uralkodó, a mi vallásunk egy természetvallás, az ételeink is a természethez álljanak közel, ne a civilizáció által: agyonmérgezett tömegétkeztetéshez.
- Nyaralni, telelni, szakmai utakra az átlagember is jár. Úgy hallottam, mágusként másfajta utazásokra is képes.
- Ez így van. Képes vagyok asztrálisan utazni. Ebben: az esetben nem marad maradandó materialista élménye az embernek. Olyanokkal, akik képesek ugyanerre, kommunikálni is tudok, másokat egyszerűen csak meglátogatok, mert kíváncsi vagyok mi van velük, vagy elugrok egy ismeretlen vidékre. Más élményt nyújt, mintha ténylegesen odautaznék.
- Hja, kérem, így könnyű. Egyet gondol, ellátogat az angol királynőhöz...
- Dehogy látogatok én oda! A koronaékszereket nem tudom elhozni, ez még nem lenne ugyan baj, de az említett hölgy meglehetősen koros. Aztán meg sokkal formatervezettebb helyekre is el tudok én utazni. - A "formatervezett helyeken° kívül hova szeretne még eljutni? .
- A Távol-Keletre mennék, Kína, Japán ... Aztán Ausztrália vonz még nagyon, Dél Amerika, Afrikából esetleg még Marokkó. Most, a 2000. évben tervben van Spanyolország, Portugália, talán még Szicília.
- Ezek szerint nem érdemes odafigyelni a harangot félreverőkre.
- Nem kell félni ettől a nagyon kerek évszámtól, ez csupán egy névleges szimbólum, egyes szekták persze máris negatív kampányokat építenek rá, de nem kell őket komolyan venni. Az idén is lesznek peches emberek, meg olyanok is, akiknek egész évben fülig fog érni a szájuk. Az alapvető problémák sem fognak megváltozni, ez emberek zöme, férfiak és nők vegyesen, továbbra is akkor fognak felkeresni, ha érzel
mi vagy ha anyagi jellegű problémájuk van. Mindig ezek okoztak gondot, bajt, attól, hogy a civilizáció rakott rájuk valami mázt, nem változtak.
- Utazási ügyekben is felkeresik?
- Nem jellemző. Inkább csak okkor, ha anyagi vetülete is van, üzleti lehetőség, tárgyalások, szerződéskötések esetén. Ha bizonytalanok, akkor jönnek.
- S a saját útjai előtt kitől kér tanácsot? Esetleg felkeres egy kollégát? Vagy bele kukkant az üveggömbbe?
- Nem szoktam így készülni rá, mindig tudom, hogy élvezetes, emlékezetes út előtt állok, hiszen én magam teszem azzá. A humort kell megtalálni minden helyzetben. Egyik autóutunk során Szlovákiában elment a generátor-töltés, én viccesnek találtam éjszaka zseblámpával világítva vezetni hazafelé, igaz, okik szembejöttek, azok nem. A másik: London, térképhalom, keressük a Panoptikumot, az asszony navigál - az ellenkező irányba. Mikor kiderült, sírva fakadt., erre én is, meg a gyerek is a könnyünket kezdtük törölgetni, de mi a nevetéstől. S azon is órákat lehetett kacagni, hogy Szarajevóban az az asszonyság legnagyobb problémája, hogy sehol nem lehet töltöttkáposztát kapni. Persze ez már egy másik út, másik asszony. Ez is egy előnye a mi vallásunknak, a boszorkányoknak öt feleségük lehet.
-A lányboszorkányoknak meg öt férjük?
-Igen. Át akar térni? Beszélhetünk róla. Hú, eszembe jutott navigációs eset, azt én követtem el Leningrádban. Gyönyörű metrójuk volt az oroszoknak, gondoltam kipróbálom. Kiszámoltam, hogy öt megállónyit kell utaznom, hogy elérjem a célomat, felszálltam, aztán csodálkozta, amikor a harmadik megállóban mindenki leszállt. Az volt a végállomás. Sebaj, vissza nyolcat, akkor odaérek ahova akartam, na ez se jött be, akkor újra vissza ötöt, az volt a kiindulási pont, majd egy frappáns megoldás: TAXI!!! Szóval, egy a lényeg, nevetni, pozitivan fogni mindenhez, pozitív kisugárzással élni meg minden helyzetet. Akkor nem lehet baj. Sokkal könnyebb az élete annak az embernek, akiből ilyen energia árad.
-A tárgyak kisugárzása is mérhető? Mit tud elmondani az Iránytűről (az ujság címe az iránytű - szerk.)? Miről árulkodik fiatalkorú magazinunk?
-Magánemberként azt mondhatom, kitűnő ötlet hidat építeni az utazóközönség és az utazással foglalkozók között. Bizonyára sok ember ödvözli örömmel az ingyenes kiadvány, jómagam is, amely hasznos információval fog segíteni a világ megismerésében. No, lássuk mit mond az inga! - figyelemmel hajlik a magazin felé, koncentrál, majd mosolyogni kezd.
- Nincs itt gond. Mire eljön a nyár, sokan megszeretikezt a magazint, sokan fogják keresni. Szép jövő előtt áll. Úgy folytassák ahogy elkezdték, mosolyogva és pozitívan.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat