x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

 

 

A Vörös Rébék Ezoterikus Központban közepes a forgalom. Az üzlet megy, de mehetne jobban is. Magas a rezsi, drágák az eszközök. Aztán az adó, az alkalmazotti bér, a TB mind csak viszi a drága pénzt. A boszorkányok is egyre többet kérnek manapság. Gondolhatnánk pedig, hogy jó biznisz ez: az ember részt vesz egy boszorkányképző tanfolyamon, itt helyben beiratkozik, megtanulja a kristálygömb használatát, némi kártyavetést, szellemidézést, kiváltja az ipart, s aztán már csak a reklámon múlik.
Van-e őnéki engedélye?
Gondoltam, lehetne próbálkozni. Kérdeztem is a lakóhelyem szerint illetékes önkormányzatot: szeretnék egy vállalkozói igazolványt okkultista tudományok gyakorlására. Azt nem lehet, mondták a hölgyek kicsit gorombán, ilyen engedély nem adható ki.
Kértem a Vörös Rébék asztrocenter kedves vezetőjét, mutatná már meg, van-e őneki engedélye és mire. Hát kérem, van neki. Az eredetileg a Palatinus strandra szóló magánkereskedői igazolványra a XIII. kerületi önkormányzat hivatalos pecsétje alatt a következő tevékenységekre szóló kiegészítő engedély született: Jóslás, szeánszok szervezése, ördögűzés, szexterápia, energiaátadás, reinkarnációs hipnózis. Alatta dátum, aláírás.
így már más.
A másfél szobás, udvarra nyíló félhomályban ébenfa koporsó előtt, megsárgult koponyák árnyékában beszélgetünk. Engem mégiscsak az érdekel, miféle végzettség szükséges az ilyen tevékenységhez. A rontó szellemek által megszállt felnőtt megszabadításának tudományát a barátságos, bár kissé szűkszavú fiatalember, mint mondja, tibeti mágusoktól tanulta. Ez nem lehetett sem olcsó, sem egyszerű mulatság, hiszen Tibet meglehetősen messze van, s ki odáig eljutott, az se biztos, hogy a mágusokat megtalálja. Ők ugyanis kies erdőkben, világtól elzártan élnek, s mogorván őrzik rontó tudományuk.
Rontást is lehet rendelni
A fekete mágia gonosz hatásaitól való megszabadítás kicsiny viaszfigurákba történő tűk beleszúrásával, s közben bizonyos halk szavak mormolásával történik, 600 forintért. Spe-
ciális esetekben rontást is rendelni lehet, de csak komoly indokkal, jó célok érdekében. A boszorkányok a családok békességének helyreállítása érdekében például hajlandók a házasságtörő férj szerelmi kapcsolatának megrontására, viszont nem vállalják szomszédok közötti perpatvar rontás útján történő megtorlását. Egyébként sem rontanak komolyan, nem használnak fából készült figurákat, mert azok képesek halált okozni.
A Magyar Spiritiszta Szövetség mágusai konkrét kérdésekre holtak szellemeitől kérnek konkrét választ. A spiritiszta szeánszok rendkívül népszerűek. A szellemidézés 2000 forintba kerül. De ha a szellem nem jelenik meg, nem kell fizetni. Kérdésemre, hogy a holt lélek mikor nem idézhető meg, kiderült, hogy a dolog sikere nem a szeánszot vezető máguson múlik, ugyanis a reinkarnálódott, vagyis testben újjászületett szellemet egyáltalán nem lehet megidézni.
A Vörös Rébék asztrocenter persze tucatnyi egyéb szolgáltatást is kínál a mellnövesztő masszázstól, a misztikus gimnasztikán át a reinkarnációs hipnózisig. Legnépszerűbbek persze a jóslások.
A lehúzott redőny mögött,
sejtelmes félhomályban a jósnő 600 forintért nekem is rendelkezésemre áll.
Szépreményű Kiskegyed
- Asszonyom, én nem akarom tudni a j övömet, egy dolog azonban érdekelne, az Axel Springer Kiadó nagy példányszámbanjelenteti meg a Kiskegyedet. Megmondja-e a kártya, hogy milyen sikeres lesz ez a lap?
- Természetesen - jön a válasz. Aztán pereg a kártya, kis körbe rendeződnek a lapok, kihúzzuk, visszarakjuk, s néhány perc után a hölgy a szemembe néz, és mosolyogva így szól: Jó hírem van önnek, ez az újság igen népszerű lesz, nagy példányszámot, sok olvasót és sikert szerez majd maguknak.
- Ez biztos? - kérdezem, s az asztalra bámulok.
- Kedves hölgyem, higgye el, a lapok sohasem hazudnak.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat