x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

Buliznak a bűbájosok

 

Október utolsó napja a boszorkányok újévi ünnepe, vidám dorbézolással, jelmezbállal, de van, aki ünnepélyes komorsággal emlékezik az ősökre. Szerintük ezen az éjszakén a legvékonyabb a világokat elválasztó fátyol és ezért különösen alkalmas időpont a szeánszokra. Ahogy a szilveszter éjszakáján, úgy ezen a misztikus éjjelen is sokan tudakolják a jövőt, kártya vagy egyéb mágikus eszközök segítségével.

A természeti népeknél a napnyugtával kezdődött a következő nap. A boszorkányoknál is, amikor vége az ősznek, vége a termények betakarításának, lehullottak a falevelek, akkor kezdődik a következő év. A középkorban több férfi boszorkány volt, mint azt gondolnánk – véli Abafi Cézár szakrális vezető.

Az 1800-as években, amikor a boszorkányüldözések teljesen elcsitultak, akkor alakult át női szakmává., de tudni kell, hogy csak idősebb nők foglalkoztak vele. Ezért volt minden galuban egy vajákos vagy úgy nevezett boszorkány bába. A régi boszik is hasonló dolgokkal foglalkoztak, mint a maiak, Ők tudták, hogy mi a gyógyít a különböző bajokra, milyen teákat igyanak és milyen gyógyfüveket egyenek a betegek, de foglalkoztak szerelmi kötésekkel és rontás levételekkel is. Mivel azonban a szerelmi kötés egy másik ember kárára is történhetett, ezért haragudtak tájuk, sokan nem szerették ezeket a vajákos asszonyokat.

Egyre többen keresik fel a fővárosban vagy azt ország más részeiben praktiuáló boszorkányokat, jósokat. Mindenki választ szeretne kapni kérdéseire, érdekli eljövendő sorsa. Elég problémás ez a mai világ nagyon sok gazdasági probléma merült fel. Nem úgy alakul a pénz elosztása, ahogy azt többen szeretnék, az emberek nem nagyon látják előre a jövőt – hangsúlyozza Abafi.

- Olyan kérdésekkel jönnek, hogyan alakul például a munkahelyi helyzetük, vagy hogy egy vállalkozónak milyen kilátásai vannak. Előfordul azonban nagyon sok esetben, hogy a szerelmi kötés miatt jönnek hozzánk. Általában megromlik a párkapcsolat, és ezen szeretnének javítani. Úgy nem vállalunk szerelmi kötést, hogy csak az utcán meglát valakit és azt szeretné megkapni, ezt etikátlannak tartjuk. Kártyával esetleg sziderikus ingával vizsgáljuk meg a felek egymáshoz fűződő kapcsolatát, ha komolyabb az ügy, akkor viaszöntéssel állapítjuk meg a pillanatnyi helyzetet. Ilyenkor beleavatkozunk, legalább a az egyik ember életébe, de ezt csak akkor lehet felvállalni, ha másik szeretné az életüket helyrehozni. Azt tudni kell, hogy a másik fél ezt nem kényszerként éli meg, hanem tudat alatt éli át, hogy szüksége van a másikra.

- Binger Vilmos boszorkányfőpap szerint Magyarországon nagyon sok ezoterikus működik, de a boszorkányság náluk nemcsak arról szól, hogy szolgáltatásokat nyújtanak, hanem különböző kulturális programokat is szerveznek.

- Ezt azért is tartjuk fontosnak, mert sokan csak a koponyákkal és a megszurkált babákkal azonosítják a boszorkányok munkáját, pedig ez ennél sokkal többet jelent. A népszokások, hagyományok megőrzése is célunk.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat