x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

 

„Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy" - írja Saint-Exupéry a színtelen szagtalan, időnként klóros folyadékról. Talán merészség volna ezt az idézetet a boszorkányvízre vonatkoztatni, a mágiával átitatott lé hatékonyságáról igencsak megoszlanak a vélemények. A bűvös italt jegyző Boszorkányszövetség tagjai szerint speciális vizük gyógyító erejű, a fizikusok azonban csak mosolyognak.

Sokféle vízzel találkozik az ember élete folyamán: klóros nedűvel oltja szomját, elgyötört ízületeit áztatja termálfolyadékban, vagy éppen autójába tölt desztillált vizet. Mindenestre csupán néhány napig maradná életben a létfontosságú lé nélkül.

Az életet adó elem érrendszerként hálózza be a földet, s bár naponta használjuk, mégsem ismerjük mind az ezer arcát. Gyógyító hatása köztudott - a magyarországi gyógyforrások a különböző nőgyógyászati, ízületi bajokat enyhítik. A termálvizek, ásványvizek, gyógyvizek a testet és lelket egyaránt felfrissítik, már ha tudjuk, melyikre is van igazán szükségünk. Akad azonban egy sokezer éves vízfajta, melyről édeskevesen hallottak. A neve: boszorkányvíz. Titokzatos dologról esik szó a Boszorkányszövetség sejtelmes hangulatú pincéjében. Mindig is sejtették, hogy a víz „befolyásolható" - avatja be az őselem kulisszatitkaiba a Képes újság munkatársát Abafi Cézár. Régen, ha messzire szállították az ivóvizet, ezüstöt dobtak bele, mert így nem algásodott. A nemesfém fertőtlenítő hatására ráébredve számolgatni kezdték: adott mennyiségű vízbe mennyi ezüst kell. Meglepődve tapasztalták: bármekkora is a folyadék térfogata, elég egy kis darab nemesfém.

Arra azonban, hogy a víz képes átvenni a rezgéseket, csak az 1980-as évek végén jöttek rá a tudósok. Cézár állítja: a víz molekulái egyszerűen „emlékszenek" az információkra, és élő szervezettel találkozva képesek átadni tudásukat. A Boszorkányvíz lényege ebben rejlik. Az emberi test nagy hányada vízből áll, így - a mágusok szerint - szervezetünkben hordozzuk életünk összes rezdülését, örömünket, bánatunkat, gondjainkat, gondolatainkat. Ezeket a víz „megjegyzi". A vízmágiánál azt az ősi tapasztalatot használják fel, miszerint a víz „memóriáját" meg lehet változtatni.

Mindig is foglalkoztatta az embereket ez a kérdés. Ott volt például az élet vize, vagy a gyógyító vizek. A kilencvenes évek elején is foglalkoztunk már a boszorkányvízzel, de az orvostársadalom nem fogadta el, így letiltottak róla minket, mivel akkor még meghaladtuk a kort - meséli Cézár. Most viszont, a homeopátiás módszerek elterjedésével újra teret nyert a boszorkányvíz, melyet csakis teliholdkor lehet mágiával feltölteni. A szertatást általában hét boszorka végzi. A művelet persze titkos, a boszorkánymester mindössze annyit súg meg, hogy itt is használják a szokásos kellékeket, mint például a ruhákat vagy a kardot. Időközben befut a fotós, köhint egyet a füstös pincébe lépve. Átmegyünk a másik terembe, az asztalon kis fémtálcákon sorakoznak az orrcseppes üvegre emlékeztető apró flakonok. Mindegyiken narancssárga matrica virít különböző rajzokkal, feliratokkal. Sokféle boszorkányvízre van szükség, mindenkinek más kell. A mágikus folyadékot bolygókhoz, vagy zodiákus jegyekhez kötik. Jobban megnézem a matricákat, tényleg ezeknek a rajzai láthatóak, bár én csak a zodiákusokat ismerem fel. Néhány helyen számok vannak, kérdőn nézek. A számosok elkészítéséhez démonikus segítséget kértek a mágia szakemberei. Felcsillan a szemem, jön az izgalmas rész, de Cézár kedvemet szegi: ezek titkos dolgok, nem mond többet. A fotós közben kattintgat, pakolja a vizeket jobbra-balra, az egyik asztalon desztillált vizes flakon áll. Ezt a műveletet csak tiszta vízzel lehet megcsinálni, ugyanis a csap- és ásványvizekben lévő anyagok megzavarhatják a rezgéseket. Leülök szembe a boszorkánypappal, mutatja mit kell csinálom, hogy kiderüljön, nekem melyik vízre van szükségem. - A tenyérben lévő csakrához szorítva megmarkolsz egy kis üveget, majd a mutatóujjaddal a mellkasodhoz, az úgynevezett napfonathoz érsz. A másik kezed hüvelyk és mutató ujját, ahogy bírod, összeszorítod, minden víztípusnál egyforma erővel. Az lesz a megfelelő, amelyiknél a legnehezebben tudom széthúzni a két ujjadat - magyarázza Cézár. Nekilátunk. Én szorítom, ő húzza, cserélődnek az üvegcsék a kezemben. Kettő is jónak bizonyul, de végül az Uránusz bolygóhoz köthető víznél „robbantható szét" legnehezebben a két ujjam. A kezem megfájdult - talán ezt is orvosolja a víz. Érdeklődve hallgatom a használati utasítást. Egy félliteres flakonba egy csepp kell ebből - mondja Cézár, miközben koncentrálva csöpögtet. Megvan. Most a tenyérnek ütögetve körülbelül százszor kell felrázni, hogy az egy csepp mágikus víz át tudja adni a rezgését a tömegnek. A rendszeresség a lényeg. Ez egy hétre elegendő, mindennap igyak belőle - hangzik a jótanács. Tisztább gondolatokat, nyugodtabb közérzetet, kiszélesedő látás módot ígér a misztikus folyadék. A mágikus lé egyébként - mondják - külsőleg is hat. Csúnyán beforrt he. geket tesz szebbé, friss sebek gyógyulását segíti.

Lassan odébbállok, utánam szólnak nehogy otthagyjam a vizet. A fejemhez kapok, gyorsan elnyeli a táskám a fél literes flakon, csak később nézem címkét: A test és lélek megromlott eneretikai egyensúlyának szinkronizálása boszorkányvízzel. Ittam belőle, jövőhétre kiderül, sikerült-e.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat