x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

A mágikus kényelem jegyében

 

Mint minden csoportnak, szervezetnek, úgy a boszorkányoknak is találkozniuk kell valahol, éppen ezért ez a népes társaság a napokban megnyitotta a boszorkány bárt Budapesten – ami egyébként a nagyközönség előtt is nyitva áll. Szerte szét az országban jelenleg tizenegyezer tagot számlál a bosziközösség. De ez a szám a magyarországi főboszorkány szerint nőhet, az emberek ugyanis olyan túlhajszolt életet élnek, hogy menedéket kell lelniük valamiben. Abafi Cézár véleménye az, hogy a boszorkányság egy lehetséges irány. Lelki nyugalomra mindenkinek szüksége van. Azt viszont jó tudni hogy nem alkalmas mindenki boszorkánynak.

Mi a céljuk a bárral? Milyen szolgáltatásokat nyújtanak?

Legfontosabb célunk hogy népszerűsítsük a boszorkányságot az átlagemberek között. Programokat szervezünk, igyekszünk elindítani egy talk-showt, ahová hírességeket szeretnénk meghívni, beszélgetni velük ezoterikus élményeikről, már ha vannak ilyenek. Kapcsolat építő és fejlesztő tréningek szervezését is tervezzük, továbbá egy spiritiszta clubot hozunk létre a nyilvánosság számára.

Ez egy magyar boszorkányötlet?

Bár máshol is vannak összejöveteli helyek a boszorkányok számára, de ez a megvalósítási forma, és az alap ötlet a magyar boszorkányoké. Igyekszünk a külsőségekben is egy sajátos hangulatot megteremteni. Úgy gondolom, hogy a mi klubunk nem attól lesz a boszorkányok találkahelye, hogy ráírjuk, mondjuk az étlapra: Boszorkánykonyha, vagy hogy megalkotunk egy boszorkánykoktélt. Itt a berendezés is alaposan átgondolt, egy kerek egész része. Így érjük el a mágikus hatást. Hogy ez miből áll? Autentikus díszleteket kerestünk, így minden olyan eszköz jelen van a bárban, amelyeket a rituálékhoz használunk – például rituálisan elkészített seprű, kristálygömb, boszorkányoltár, stb. Van már olyan visszajelzésünk, hogy ide akárhányszor eljön a vendég, és végignéz a falakon, mindig felfedez valami ujjat. A hely maga nagyon kényelmes, a székeket fotelek helyettesítik. Bizonyára egy jó beszélgetésre sokat visszatérnek majd, ha megfogja őket a bárban tapasztalható miliő.

Mi jellemzi a színeket?

Az erőteljes, inkább sötét színek dominálnak bordó, sötétzöld, sárga. És a színes falakon érdekes képeket helyeztünk el. Szerintem a vidéki boszorkányok fájlalni fogják, hogy nem ugorhatnak be bármikor a boszorkány bárba. De egy jól működő seprűvel ilyenkor ki lehetne váltani azIC- járatokat.

Van seprűparkolónk a vendégek járgányai számára, ami bármikor bővíthető. Parkoló jegyet nem kell venni ez a klub szolgáltatása.

Ha most betérnék önökhöz egy hosszú út után, mivel kínálna meg?

Egy frissítő koktéllal, amely boszorkány erőket sugároz.

Milyen összetevőik vannak?

Mágikus helyekről beszerzett ízesítőket használunk.

Hogyan tudnak együtt élni a boszorkányok az emberekkel?

Mi igyekszünk és tudunk is együtt élni bárkivel – pappal, rendőrrel, stb. Azokkal nem lehet mit kezdeni, akik elfogultak a boszorkányokkal szemben.

Akiken egyébként nem is látszik, hogy boszorkányok.

Persze hogy nem látszik! Ezért boszorkányok!

Önök hogyan kezelik a mindennapok problémáit?

Mi is ugyanolyan stresszhatásoknak vagyunk kitéve, mint bárki, bár a boszorkányok másképpen – talán jobban- kezelik a gondokat, mint az átlagember. Vallásként vagyunk bejelentve, és ez a vallás annyiban különbözik a többitől, hogy mi nem imádkozunk, hanem cselekvő igyekszünk tenni annak érdekében, hogy megoldódjanak a problémák. Egy rituáléval segítjük a dolgok alakulását.

Csak az emberek között vannak boszorkányok?

Nem, vannak az állatok között is. A boszorkányok vallása egy természetvallás. Vagyis minden boszorkány kötődik a természethez, így ebbe a képbe az állatok is beleférnek. Ők persze nem tudnak varázsolni, de a rituálékhoz tudnak jelzéseket adni. Természetesen a bár körüli munkáknál is folyton jelen voltak. Aki érdeklődik a boszorkányság iránt, több találkozási lehetőség közül választhat: működik egy oktatási központ, ahol a legfontosabb ismeretekhez juthatnak az újdonsült boszorkányok, és Hollókőn bárki betérhet a Boszorkány Múzeumba.

 Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat