x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

A hipnózistól a kártyavetésig

BOSZICSODÁK: Rejtélyes falu, misztikus emberek, megmagyarázhatatlan dimenziók

 

A falu lakói soha nem keresték a kétes hírnevet. Nem az ő bűnük, hogy 1527-ben boszorkányság vádjával megégették a helyi bábaasszonyt, majd egy sír rejtélyes dolgokat művelt, most pedig a Magyarországi Boszorkányszövetség "vert tanyát" náluk.

 

ÁTÁNY A falu még őrzi középkori szerkezetét. A széles, nagy porták között kanyargó utakon sokan igyekeznek a sportpálya felé - legyőzve félelmüket, s engedve a kíváncsiságnak -, de még azok is tudnak arról, hogy mi készült a gyepen, akik a világ összes kincséért sem pillantanának rá egy boszorkányra. Merthogy épp arról van szó, hogy a boszorkányok ezen a szombaton megszállták a sportpályát. Aki úgy gondolná, hogy újabb népámítást tálalunk, azok kedvéért leszögezzük: a Magyarországi Boszorkányszövetség egyházként hivatalosan bejegyzett szervezet, internetes honlapja, működési engedélye van, s tagjai gyakran szerepelnek a televízióban.

A biztonság kedvéért a sátrak alatt ücsörgő természetgyógyászok egy csoportjánál érdeklődünk, hogy merre található a "mágus". Utóbb rádöbbenünk, felesleges volt a kérdés, mert a szervezet magasabb rangú papjai fekete ruhában ülnek az asztal mellett (ami egyelőre még nem táncolt). Aztán az arcok is hirtelen ismerősek lesznek. Abafi Cézár főpap volt az, aki novemberben levette az átkot a rejtélyes sírról, szertartás közben készült képei a világhálón is láthatóak. Mellette ül Binger Vilmos főpap, aki hatalmas szuggesztív erejét hamarosan bizonyítja. De erről majd később...

- Magyarországon 1991-ben Zamárdiban tartottunk egy boszorkánytalálkozót, s egy év múlva rá kértük a cégbíróságon való bejegyzésünket - meséli Abafi Cézár. - Végül 52-es sorszámmal, mint a természetvallást gyakorló egyház, megkaptuk az engedélyt. Annak idején Mária Terézia eltörölte a boszorkányságról szóló rendeletet, többé ilyen okkal senkit sem lehetett megégetni, de az ősi rítus tovább élt. Ennek a természetvallásnak ugyanis mély gyökerei vannak, amely nem azonos a sokszor meghivatkozott ördögimádással, kotyvalékkészítéssel.

Azt, hogy az emberek nem képesek "boszorkányok nélkül élni", bizonyítja nyelvünk is: boszorkányosan főz, boszorkányos konyhát vezet, urambocsá' boszorkányos szerető. Az igazi boszorkány azonban ettől több: olyan képességgel rendelkezik, amelynek az erejével más dimenziókkal is kapcsolatot tud tartani - a többi azonban szakmai titok.

- Csupán azt a képességet használom, ami bennem van - veszi át a szót Binger Vilmos. - A természetet tarom egyensúlyban az akaratommal, nem véletlen, hogy a jelmondatunk is így szól: " Tégy, amit akarsz, csak másoknak ne árts vele".

Binger Vilmos néhány szakmai "fogást" is elárul. Feketében például azért járnak, mert közömbösíti a jót és a rosszat. Jelképük a pentagramma, a négy elem és a kvinteszencia, a belső erő.

Aztán átterelődik a szó arra a bizonyos sírra, amely egy ideig átkot hordott, később jótéteményt eszközölt.

- Ha egy test nem szentelt földbe került, akkor az kitaszítódott, nyugtalan lett, s olyan defektió történt, ami negatívumokat sugallt, ezért volt szükség az "átoklevételre" - magyarázza. - Mi egyébként nem csak ennek a sorsát követjük figyelemmel. Készülünk Romániába,

Szuromi Rita
Heves Megyei Hírlap, 2005 Június 28.Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat