x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :. 
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Friss:

Szkeptikusok és antiszkeptikusok

Értékelés 2006

A hipnozistól a kártyavetésig

Beavatták a boszorkányokat

A mágikus kényelem jegyében

Megkérdeztük Abafi Cézárt:
Milyenek a harmadik évezred boszorkányai?

Boszorkány éjjelek

Misztikus Magyarország V. rész
Egy csepp boszorkányság

Misztikus Magyarország IV. rész
Táncol az asztal

Misztikus Magyarország II. rész
Az ártányi kőkoporsó titka

Boszorkányok dolgoztak a sírnál

Boszorkányok márpedig vannak!

Kopogott az elhunyt

Buliznak a bűbájosok

Tudósitás a magyarországi nagy piramis működéséről!

Boszorkányok az Extrém rádióban (FM 94.2)!

Ufómagazin - A hónap témája
A természet vallása
/Fő boszorkányünnepek/

Boszorkányszombat

A mágia vallása

Gonosz szellem a szinpadon

A boszorkányok is szilvesztereznek

Varázslatos utak, mágikus utazások

 


Arhívum:

Reinkarnációs Jegyzőkönyvek

Boszorkány főpap

Megalakult a Magyar Boszorkányszövetség

Boszorkányok szövetségre lépnek

Hipnozis és szellem idézés

Verebes asztalt táncoltat

Hajnali kakasszó boszorkányokkal

Szellemirtók

Jővőbe látok

Boszorkányok pedig vannak

Ördögűző kisiparos

Boszorkány avató

Sátániszta szeánszot filmeztek

Jóslat a jövőről

Witch way to cash

In the company of witches

 

 

 

Cikkek

 

 

A boszorkányok szövetségre lépnek


Boszorkányok pedig vannak, állítja Abafi Cézár, a Vörös Rébék Stúdió tulajdonosa, aki tulajdonképpen saját magát is annak tartja. Külföldön tanult asztrológiát. Jelenleg 10 jóst foglalkoztat a stúdióban, ahol külön szobákban egyidejűleg öten dolgozhatnak.
- Kiből lehet boszorkány? - kérdem tőle.
- Elvileg bárkiből, gyakorlatilag abból, akinek hajlama van erre. Ez kérem tiszta pszichológia. A jósnak vagy boszorkánynak érzékeny, empatikus képességgel rendelkező embernek kell lennie. Egyébként nehéz definiálni. A boszorkányaim többsége nő, de dolgozik nálam három férfi is. Van közöttük könyvelő, egyetemi diplomás és egyszerű irodista.
Asztrológus, jós, boszorkány. A stúdióban nem tesznek különbséget a három fogalom között. A tulaj, Abafi Cézár egyébként a vendéglátóiparban dolgozik, övé a Palatínus strand büféje. Most pedig remek üzleti érzékkel egész boszorkánybirodalmat akar kiépíteni. Hamarosan újabb jósdát nyit Győrben, de már Kaposváron és Debrecenben is tárgyal a további terjeszkedési lehetőségekről. Jó üzletember módjára a határainkon túl élő magyarokról sem feledkezik meg, a szomszédos országokban szintén kiépíti hálózatát.
- Most éppen egy erdélyi jósnő dolgozik a stúdióban - folytatja. -Amolyan tanulmányúton van itt. Már korábban is jártak nálam néhányan külföldről. Ők úgy tervezik, hogy hamarosan jósdát nyitnak, amelyben vállalkozóként én is résztveszek.
A határokon túli terjeszkedés gátja egyelőre az, hogy az egyes országokban még kuruzslásnak minősítik a jóslást és a horoszkóp készítését, ami büntetendő cselekménynek számít. Abafi Cézár azonban optimista, reménykedik a kedvező változásban. Nem csoda, ha bízik a vállalkozása sikerében, hiszen az indulás előtt öt asztrológussal elkészíttette a cég horoszkópját, akik pontosan meghatározták, mikor érdemes megnyitni a jósdát.
- Az asztrológusok egymástól függetlenül, egyöntetűen azt javasolták, hogy a nyitás időpontja 1991. március 21-én, déli 12 órakor
legyen, így is történt - mondja a tulajdonos.
- Ennyire hisz a jóslatokban?
- Furcsa volna, ha éppen én, az alapító nem hinnék. Szerintem a különleges képességű emberekre oda kell figyelni. Egyébként ennek a stúdiónak nemcsak az a célja, hogy akik kíváncsiak, azok megtudják, milyen sors vár rájuk, hanem egyfajta missziót is teljesítünk. Igyekszünk segíteni az elkeseredetteken. Nézze, hozzánk főként azok jönnek, akik azt szeretnék megtudni, hogy elhagyja-e őket a szerelmük, a házastársuk vagy sem. Továbbá olyanok, akik valamilyen döntés előtt állnak, de tanácstalanok. Szükségük van néhány biztató szóra.
A megnyugtató szavakért azonban borsos árat számol fel a stúdió. Ennek ellenére hetente 50-80 vendég keresi fel. Az érdeklődők 80 százaléka nő. A vendég a látogatáskor megőrizheti inkognitóját.
- Úgy tudom, meg akarja alapítani a Magyar Boszorkány Szövetséget.
- Valóban. Sőt szeretném, ha jogi védelmet élvezhetne ez a társaság, ezért vallási alapon jegyeztetem be. Nyugaton is így működnek ezek a szövetségek. Az idei nyár érdekessége, hogy augusztusban 24-25-én Zamárdiban, a Família Hotelben -melynek védnöke Habsburg Ottó -nemzetközi boszorkánytalálkozót rendezek. Vendégeket várunk külföldről. Eljön hozzánk az ír Boszorkány Szövetség képviselője, ezenkívül Los Angelesből meghívtam egy magyar származású asztrológust. Rajtuk kívül előadást tart még két kínai természetgyógyász, valamint néhány magyar asztrológus és radio-esztéta vagy közismertebb nevén ingás.
Abafi Cézár szinte kifogyhatatlan az ötletekből. Az eddig lejegyzetteken kívül létre akarja hozni a Nagy Spiritiszta Szövetséget is. Állítólag már vannak jelentkezők. Továbbá könyvkiadással is foglalkozik. Természetesen minden kiadandó könyv horoszkópját elkészítteti, ennek alapján dönti el, hogy jó befektetés-e.
- Körülbelül tíz könyvet jelentetek meg ebben az évben - avat be terveibe a vállalkozó. — Nemrég Magyarországon járt egy barátom Las yegasból, aki kaszinóban dolgozik. Ő a kártyajátékok nagymestere. Arról ír könyvet, hogy egy ügyes kártyás hogyan tud 90 dollárból több milliót csinálni. Azt hiszem, bomba siker lesz.
- A kaszinótulajdonosok, nem hiszem, hogy örülnek majd ennek a kiadványnak.
~ Azért ne higgye, hogy mindazt, amit a könyv tartalmaz, bárki meg tudja csinálni. Jelenleg az egész világon jó ha kétszázan képesek erre. De aki elég ügyes, valóban megcsinálhatja a szerencséjét. Csík Ibolya

 
   
     


Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat