x x x x x
magyar boszorkányszövetség
 .: A Szövetségről :.   .: Hírek :.   .: Tárgyak :.   .: Kapcsolat :.
Újságcikkek | Tudósítások | Profi Boszorkányok | BoszorkányBár | Történetek

Cefalú és a ház

Aleister Crowley nyomában - Cefalú

Készülődés Compostella felé

COMPOSTELLA SAGA

Az átányi síremlék hatásának felülvizsgálata és megerősítése

Boszorkányok a kártyanaptárak tükrében

20 éves a Magyar Boszorkányszövetség!

A 2006-os szeghalmi boszorkányfesztivál

Az Igazi Spanyol Inkvizíció

Ifjuságom barangolásai során...

Boszorkány központok, jósdák

Meglátogattuk a fa kegytárgyakat készitő boszorkány papot

Meglátogattuk az üveg kegytárgykészitő boszorkány papokat

Boszorkányos halottkultusz spiritiszta szemszögből!

(1.rész)

(2.rész)

Nevető fejfák

Boszorkányság régen és ma

A Magyar Boszorkányszövetség
új oktatási programja

A magyar spiritiszta szövetség

Képek a spiritiszta szövetség életéből

Fonyódi kirándulás

Fonyódi kirándulás

Nem kér állami támogatást a Magyar Boszorkány szövetség

Felhivás

Bejegyzett boszorkányok

Boszorkányok a kártyanaptárak tükrében

2008.01.12.

1991 előlap1991

Az első naptárunkat 1991-ben adtuk ki, a Vörös Rébék stúdió megalakulása ünnepélyére.
Az előlapon látható a stilizált boszorkány embléma és az akkori elérhetőségeink. Az újévi jókivánság mellé, még rádolgoztunk egy 1 pfenniget, szerencsehozó pénzként. Mi már ekkor láttuk az EU- hoz való csatlakozást, ezért választottuk a legkisebb német pénzt.
A hátlapja a legérdekesebb. A hónap megnevezéseket átváltottuk a zodiákus jegyeinek jeleire. Így az első hónap, március 21-én a Kos jegy alatt indult, a stúdió megnyitásának napján. E felállás miatt, az átlagemberek nem nagyon igazodtak el rajta, csak a stúdió beavatottjai. Egy komoly gyűjtő 100.000 Ft-ot is megad ezért a ritkaságért.

1991 Hátlap

1995.
A megalakulásunk (1992) utáni években nem volt anyagi forrásunk, hogy naptárt adhassunk ki. Minden pénzünk a megerősödésünkre és a szerveződésünkre ment el.
A következő naptárt csak, 1995-ben tudtuk megjelentetni.

Szerény, nem hivalkodó kártyanaptár. Inkább a reklámot szolgálja, a Boszorkányszövetség és a Spiritiszta Szövetség emblémájával és elérhetőségével és az újévi jókívánságokkal.

1995

1996

Ez évi naptár is elmaradt, forrás hiány miatt.

1997
Az első olyan kártyanaptárunk, ahol a Boszorkányszövetség vezetősége van bemutatva. Flóry Erzsébet Főpapnő, Mendy Elemér Főpap és Abafi Cézár Főpap. A felvétel a Szövetség 3. legfontosabb szakrális, Istentiszteleti helyén készült, kristálygömb avatás közben.

1997

19981998
A Boszorkányszövetség, már országos szervezetté vált, több ezres taglétszámmal. A naptáron, egy sátánista rituálé fotója, mely egy oktatófilm Tv-felvétele közben készült. Egy meztelen női test az oltár. A fekete misét Mészáros József Főpap celebrálja, a segédje Lui Padre, akit később eltávolítottak a Szövetségből.

1999
A Boszorkányszövetség egyszemélyes vezetőjét mutatja be, Mészáros József Cézárt, az 1. számú, legfontosabb szakrális, Istentiszteleti helyen. Így közvetíti a Szövetség újévi jókívánságait a híveknek.

1999     1999

2000
Enyhén politikai színezetű kártyanaptár. 1999-ben túl sok hivatalos támadás ért minket és ennek ellentételezése ként jelentettük meg. A pentagrammot megjelenítő, apró boszorkányszögek hoztak szerencsét a tulajdonosának.

2000

2001
Ebben az évben, a Boszorkányszövetség legsikeresebb tanulója, Szilágyi Gabriella kívánt Boldog Újévet a tagoknak és annak, aki a naptárhoz hozzá jutott.

2001

2002
Ezt az évet a Mágia évének nyilvánítottuk és bemutattuk az új emblémánkat, ami erre az évre a szerencsét hozta.

2003
Ebben az évben befejeződött az ország boszorkány territóriumi feloszlása és elkezdődött a tagság tisztulása. A fotón Kárpáti Lili látható, áldásosztás közben. A szerencse hozó emblémánk, neki nem hozott szerencsét, nemsokára el kellett távolítania Szövetségből.

2003

2004
A máig legnagyobb mágusnak tartott, Aleister Crowley 100 éves évfordulójára (1904-ben egy Aiwass nevű, természetfeletti lény, Egyiptomban lediktálta, a médiumitással megáldott nőjén keresztül, a Liber AL vel Legist, azaz a Törvény Könyvét, a Hórusz Eonjának nevezett új világkorszak evangéliumát, az "erő és a tűz" vallásának bibliáját, a mágusok uralta eljövendő világ szentírását) nyomtattuk ezt a naptárt.

2004

2005
A Boszorkányszövetség legfiatalabb és legtehetségesebb tanulója, Biger Saci  kíván sok sikert és szerencsét a naptár tulajdonosainak, egy szellemidéző gömb segítségével.

2005

2006
Ebben az évben a pozitív energiákkal feltöltött, feminin energiát sugárzó emblémánkkal segítettük a szerencsét a tulajdonosaiknak.

2006

2007
Újra elérkezettnek láttuk az időt, hogy szerencsepénzel is megtámogassuk a jókívánságainkat. Mivel az Euró még messze van, a legkisebb magyar pénzel próbálunk meg szerencsét csinálni, ebben a nehéz évben.

2007

2008
Az évszázad egyik legszerencsésebb éve, mert numerológiailag az 1-es szám jön ki. Vajon milyen lesz a többi?

2008

2010

Szövetség |  Hírek |  Szolgáltatások |  Tárgyak |  Boszorkányellátó |  Kapcsolat